Tárkonyos raguleves. recept
60 perc
A Tárkonyos raguleves. hozzávalói:
30 dkg csirke,vagy sertéshús
10dkg ráma kocka
3 csipet tárkony
liszt
tejszin
delikát,vagy só
1 kis sárgarépa
1kis gyökér
1 kis zöldborsó
A Tárkonyos raguleves. elkészítési módja:
A ráma felét felolvasztom ,a kockára vágott húst ezen megpiritom.Felengedem vizzel.Beleteszem a delikátot és a tárkonyt.Addig főzöm amig majdnem puha lesz.Beleteszem a kis kockára vágott zöldséget és a zöldborsót.A másik fele margarinból és kevés lisztből rántást csinálok,felengedem a tejszinnel.Jól elkeverem.És a leveshez öntöm.
Én betétnek zsemlekockát,és szallonát piritok.Ezt adom a leves mellé.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 68988e313f, 2007. dec. 2. 13:44
A tárkonyos raguleves. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.