Saját teherbeesésem nehézségei (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Saját teherbeesésem nehézségei
Gratulálok a kislányhoz és a pocaklakóhoz is :)
Ezek a történetek reményt adnak és ezért köszönöm!
gratulálok a gyönyörű szép Kislányotokhoz és a kistesóhoz is!:)
Nagyon megható történet és rengeteg erőt adhat!
Nagyon koszonom a gratulaciokat es a kedves hozzaszolasokat. :)
Magnesterapiara Szabadkara jartunk. Pontosabb elerhetoseget privatban tudok adni, hogy ne legyen problema a reklammal.
Pontos cimmel, telefonszammal. Szerb elerhetoseg de magyarul is beszel :)
Aki szeretne az elerhetoseget dobjon mar egy e-mail cimet es valaszban mindent visszakuldok!
Pontosabban egy kepet, amin minden megtalalhato :)
Megegyszer koszonjuk, es mindenkinek kitartast aki meg elotte all a teherbeesesnek!
Remelhetoleg januarban folytatom a cikket :)
Gratulálok!
Sajnos én is elveszítettem 3 babát, de sajnos őket már meg kellett szülnöm, mert 4,5 hónapos terhes voltam. Aztán született egy babám a 26. héten, szerencsére egészséges, már 8 éves múlt ( sajnos a testvére-ikrek voltak- meghalt).
Annyira vágytam egy "igazi" ( és ne kövezzen meg senki ezért a szóért!!!!) terhességre "igazi" babára, hogy belevágtunk és idén 8 hónapra 3.5 kiloval született az egészséges kisfiam- akit rögtön megfoghattam, tudott lélegezni és több, mint 4szer akkora volt mint a bátyja. A két krapek pedig imádják egymást, magamat pedig elmondhatom a világ legboldogabb anyukájának - egy szerető férjjel a hátam mögött!!!!
Gratulálok Nektek. Én még "csak" egy babát veszitettem el, pontosan 4 évre rá, ahogy te is az elsőt.
Nekem is volt csúnya vakbélműtétem, lehet ezt is meg kell nézetnem, nem is gondoltam rá, hogy ez lehet a gond.
Tetszett a cikked, persze főleg a végkicsengése. Az ember mindent kipróbál, csak sikerüljön a baba. Nem is hallottam még erről a mágneses kezelésről.
Gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz! További szép terhességet kívánok a tesóval!
A történet saját megpróbáltatásainkat mondja el, aminek célja a próbálkozó párok eredményének növelése!
Ugrás a teljes írásra: Saját teherbeesésem nehézségei
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Ti szexeltetek menzesz alatt? Nem okozott nehézséget a teherbeesésben?
- Ti mit tesztek az ellen, hogy ne törjön rátok a szorongás a teherbeesés miatti nehézségek miatt?
- Epilepsziával teherbeesési nehézségek