Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rumos gesztenyegolyó recept

Rumos gesztenyegolyó recept

A Rumos gesztenyegolyó hozzávalói:
50 dkg gesztenyemassza
50 dkg porcukor
1 kávéskanál rum
10 dkg rumos meggy
10 dkg étcsoki vagy csokidara
1 evőkanál olaj.


A Rumos gesztenyegolyó elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a porcukorral, rummal, olajjal összekeverjük. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe egy-egy rumos meggyet teszünk. Csokimázzal leöntjük vagy meghempergetjük csokidarában.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rumos gesztenyegolyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook