Rumos bundás banán recept
A Rumos bundás banán hozzávalói:10 dkg liszt
4 banán
2 evőkanál szezámmag
2 teáskanál cukor
1 dl víz
1 lime
1 evőkanál rum
olaj
csipet só
A Rumos bundás banán elkészítési módja:
A banánokat hámozd meg, majd negyedeld fel őket. A lime-ot facsard ki, és a cukorral, valamint a rummal keverd össze. Tedd bele a banánokat, fedd le a tetejét, és fél órát hagyd állni, hogy az ízek jól beleivódjanak a banánba. A sót és a lisztet keverd össze, majd öntsd fel egy deci vízzel. Verd fel, hogy sima tésztát kapj. A szezámmagokat is keverd bele, majd tedd félre. A banánszeleteket mártogasd bele a lisztes masszába, majd forró olajban süsd meg. Hagyd lecsepegni, majd tálald.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2013. márc. 26. 04:23
A rumos bundás banán elkészítési módja és hozzávalói.