Rühesség vakarózás nélkül? (beszélgetés)
Azért csináld meg a kúrát!
Lekenni magad és mindenkit, ágynemű, stb. fertőtlenítés.
Azt mondják, hogy a tiszta embereken valahogy máshogy jön ki a rüh, és sajnos elkaphatod sok helyen.
Én ezért rettegek a szép kárpitozott BKV ülőhelyektől. Ki tudja ki ült ott előttem. És még azt is utálom, ha a hosszú hajú lányok dobálják a hajukat. Nem tudhatom, hogy nincs tetű a hajukban. Én azt sem szeretnék kapni. Bármilyen tiszta is valaki, attól belemászhat a tetű és a rüh atka is.
Kizárt,hogy rüh.A linimenti scabici nem érje az arcodat,ha nincsen változás akkor Calcimusk injekció vagy pezsgőtabi és este cetirizin és Phlogosam kenőcs a tünetekre,és elfog múlni.
A Calsimusk és a Ceterizin vényköteles,a phlogosam vény nélküli. a cetrizint lehet szioptatás alatt is szedni.
Szerintem ez nem rüh.
A rühesség legjellemzőbb tünete az erős viszketés, amely éjszaka a legkínzóbb.
A járatok a leggyakoribbak a kéztőízület felett, az ujjak között, a csukló, a könyök, a hónalj táján, az emlőbimbókon, a férfi nemi szerveken, az övvonalban, és a farpofák alsó részén; a viszketés is itt a legerősebb.
valami új étel?
táplálékkiegészítő?
gyógytea?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Őszinte barátok korhatár nélkül
- Társ nélkül, örökké
- Macskáimon rühességre utaló jelek vannak. Mit lehet tenni otthon házilag ellene?