Ruhaterv(ezés)hez kérnék segítséget, ötleteket (beszélgetős fórum)
Én a feketéről még eddig nem hallottam,csak a fehéret tudom,hogy nem illik,mert az a menyasszony színe,de biztos helyi szokásoktól is függ.
De látom,már kaptál segítséget:)
Ha mégsem,beírod a Google-ba,hogy "alkalmi ruha",a "képtalálatok"-nál rengeteg modellt találsz.
Köszönöm, máris írom az emilem. :)
A testalkat bizony fontos dolog: 164 cm vagyok, és 72 kg. Lánykám 135 cm, 35 kg.(Nem sovány, kicsit húsos, de azért nem kövéren - aranyosan.)
A nehézselyemből viszont nemigen lenne hétköznapi ruha, átalakítással sem. Vagy tévednék?
A varratási költség megoldott: ismerős varrja. De ötlet nélkül beállítani ...
Én körül néznék pár turiban.
Szerintem csodaszép alkalmi ruhákat lehet találni,gyerekekek is,és egy átalakítással esetlegesen sem kerülne anyiba,mintha úgy varrattok.
Egy próbát megér.
Szia!
Én bordó nehézselyem ruhát boleróval tudnék elképzelni! Ha gondolod rajzolok neked, és beszkenelve elküldöm. Az azért kellenne tudnom, hogy milyen testalkatúak vagytok. A nehézselyem árbam is elérhető.
Úgy tudom, feketét nem illik felvenni esküvőre. Szeretnék tervvel menni a varrónőhöz, mert egyelőre fogalmam sincs, milyen legyen. Anyagban mit javasolsz?
Szívesen fogadnék tippként linket, könnyebb lenne egyeztetni. :) (Többször rákerestem, hiába.)
Szia Sirga!:)
Én mindenképp valami egyszerű ruhát csináltatnék,mondjuk a "kis fekete" mindig elegáns,és nem is árt,ha van egy nő ruhatárában,és azt dobnám fel kiegészítőkkel,pl alkalomhoz illő ékszerekkel,bizsukkal.Hétköznapi kiegészítőkkel viszont simán hordható lenne bármikor.
A kislányodnak is egyszerű szabásvonalú ruhát javasolnék,kis csipkével díszítve,amit aztán le lehetne szedni róla.
Sziasztok!
Júliusban esküvőre vagyunk hivatalosak. Olyan ruhát szeretnék varratni, ami alkalomhoz illő, de utána kicsit átalakítva akár hétköznap is hordhatnám.
Ráadásul 9 éves kislányomat felkérték koszorúslánynak, így neki még érdekesebb lenne ezt megoldani - ezekhez kérnék segítséget. Anyagra, színre, fazonra - mindenre!(Kölcsönzést nem tudjuk megoldani anyagilag.)
További ajánlott fórumok:
- Konyhai ötleteket kérnék
- Tapasztaltabb hölgy barátaimtól kérnék ötleteket és tanácsokat! S.O.S
- Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék!
- Könnyed, nyári, 'hőálló' diétás sütire kérnék ötleteket!! SOS!!
- Ötleteket kérnék: milyen műsorral (tánc, ének) léphetnénk fel mi, pedagógusok az óvodabálon?
- Bőrszandál ötleteket kérnék, hol lehet kapni manapság?