Rúd/botmixer kése éles vagy él nélküli legyen? (tudásbázis)
tényleg? csak mert a leírásban (amit belinkeltél) borotvaéles acél pengékről ír.
szerintem az akkor egy hibás darab lehetett.
de olyan nincs, hogy egy késnél nem számít, hogy éles-e, főleg, ha keményebb dolgokat is szeretnél aprítani :)
figyi, ennél az acél fejben élesek a kések :) az való az aprításra, keményebb dolgokhoz (meg szerintem kb általában mindenhez).
csak van mellette az a műanyag krumplipüré készítő cucc, az tényleg arra lehet jó, hogy ha főtt zöldségeket akarsz pürésíteni (pl bébiétel készítéshez stb), és akkor nem kell a mosogatásnál az éles késekre figyelned. de kb ennyi előnye lehet. meg persze, hogy egy kis marketingszöveggel így talán jobban eladják az egész botmixert :))
nekem amúgy braun botmixerem van, nagyon jó, nagyon strapabíró.
(ezt a russel hobbs márkát viszont elég sokan szidják, más termékekkel kapcsolatban... szóval nem tudom...)
Talán akkor fontos az éles, ha nyers alapanyagot
is akarsz pürésíteni.
Ahhoz, hogy a főtt krumpli pürésítse, nem szükséges az él, sem egy ital összekutyulásához.
De ha valamit aprítani akarsz vele, ahhoz jobb, ha éle is van - szerintem.
Tehát több funkciós az éllel rendelkező botmixer /megjegyzem, még nem láttam él nélkülit, de az valóban olyan lehet csak, mint egy bot:)/
További ajánlott fórumok:
- Egy betű cseréjével alkossunk egy új e és é betű nélküli négybetűs magyar szót az előzőből!
- Büntetendő a póráz nélküli kutyasétáltatás
- Démász és Dégáz számlákat hogy érdemes fizetni, hogy ne legyen késedelmi díj felszámolva?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- Mit csináltok a konyharuhával, hogy szép fehér, foltnélküli legyen (ne csúnya sárgás)?
- Mit tegyek a darált mákba, hogy ne legyen keserű?