Mit tegyek a darált mákba, hogy ne legyen keserű? (tudásbázis)
8. c1e9612cd3 (válaszként erre: 7. - C1e9612cd3)
2010. nov. 22. 06:13
azzal akartam kezdeni, h szerintem, csak összekeveredett a betűhalmazom :)
7. c1e9612cd3
2010. nov. 22. 06:12
sztema darált máknak alapból van egy kis kesernyés íze. Szóval tisztázni kellene, h erre a keserűségre gondol a kérdező, vagy tényleg azért keserű, merrt már megavasodott. Ha avas, akkor jellegzetes avas szaga is van, és hiába cukrozza, az akkor is rosszízű marad.
6. A2880
2010. nov. 22. 06:05
Nekem mostanában a boltokban mindig keserű mákot sikerül vennem,ezért inkább háznál veszek frisset és meg is kóstolom ott helyben.
5. laszlozsu (válaszként erre: 4. - Csillagpaszuj)
2010. nov. 22. 05:14
igen, így van.
4. csillagpaszuj (válaszként erre: 1. - K.monik)
2010. nov. 22. 01:00
Semmit. Szerintem, ha keserű, akkor meg van avasodva, régi, vagy levegőt kapott. Nem tudsz vele mit csinálni, dobd ki.
3. Cepheus
2010. nov. 22. 01:00
Fagyaszd le, míg fel nem használod.
2. c1e9612cd3
2010. nov. 22. 00:56
cukor?
1. k.monik
2010. nov. 22. 00:48
MIT TEGYEK A DARÁLT MÁKBA, HOGY NE LEGYEN KESERŰ?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Mit tegyek, mi legyen...? :(
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Mit tegyek, hogy velem legyen?
- Mit tegyek, hogy a 8 hetes babám ne csak kézben legyen hajlandó lenni?