Rubint Réka tornáival mennyi idő alatt lehet formálódni? (tudásbázis)
Hello!
Én minden reggel és minden este letornázok két húsz perces blokkot, tehát reggel negyven és este negyven perc Rékázás. Nálam két hét után beindul a formálódás, főleg a karomon. A kartornát már nem is csinálom, mert félek, hogy teljesen eltűnnek a melleim. :D A vádlim és a fenekem is kb. ennyi idő után kezdi el formálni magát. A comb és a has az, ami nálam 1,5-2 hónap torna után lett szemmel láthatóan vonzóbb.
Sok sikert! :)
Én mindennap csinálom a 20 perceseit, váltva popsi-has-comb. Igaz mellette heti 1x zumba, meg heti 1x kondi, de pl. a hasamat a 20 perceseknek köszönhetem, hogy olyan amilyen!
Ha fogynod nem kell, szerintem nagyon jó, próbáld mindennap megcsinálni vmelyik 20-ast!
halihó :) Én is Rékázom is más sportok mellett lassan fél éve, kb. 3 hónap után a karom meg a combom izmosabb lett, a popsira egész jóó, de a pocim csak kicsit lett laposabb, oda inkább először diéta kell, hogy lemenjen a háj, aztán látszik csak a torna! :) sajnos az elmúlt másfél hónapban keveset tornáztam, heti 1-2 alkalom így leállt a változás, most kezdek újra rákapcsolni. De szeretem nagyon a tornáit :)
Nem tudom Te milyen alkat vagy? Fogyni is akarsz vagy csak formálódni? mert ha fogyival nem kell bajlódni akkor valószínű hamarabb lesz eredmény :)
Szia!
Ha heti 4-5x csinálod,akkor magadon 1 hónap múlva látod a változást,ahhoz,hogy az ismerősök is felfigyeljenek a változásra az utcán ,minimum 3 hónap kell.Saját magamat vettem alapul,nálam ennyi idő kellett.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Szoptatás alatt torna mellett enni: Béres A. Súlykontrollja, vagy Rubint R.update-je?
- Rubint Réka tornáival kapcsolatos tapasztalatok
- Rubint Réka napi 20 perc has edzésével ki mit ért el? És mennyi idő alatt?
- Mi a véleményetek Rubint Réka tornáiról. Mennyi idő alatt látszódott eredmény?
- 1 hónap alatt, heti 5-6alkalommal 20-30perc ellipszissel mennyit lehet formálódni?