RTL Most regisztrációs probléma (beszélgetős fórum)
7. Péter 83 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 18. 04:08
Lehet, hogy olyan részt próbáltál nézni, ami a tévében csak később lesz, ezek csak kóddal érhetők el. Valószínűleg később kód nélkül is elérhető lesz.
A Telenor esetén a havidíjas MyTV szolgáltatáshoz kapcsolódnak a plusz tartalmak.
2020. ápr. 17. 14:16
köszönöm a válaszokat, 2 mobilom van, felhivtam őket de sem a telekom sem a telenor nincs szerzdésben az RTL-lel igy nem tudtak kódot sem adni.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 17. 14:07
Nem kötelező.
Normál regisztrációval, emailben kapott aktváló kóddal be lehet lépni.
Az RTL Most+ aktiválásához kell a mobil szolgáltató kódja.
Nem próbáltam, nem tudom milyen plusz szolgáltatásokat nyújt, de gondolom az már fizetős és a mobil szolgáltató fogja kiszámlázni.
3. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 17. 14:03
Egy jo ideje nem lehet kulfoldrol nezni. Gondolom, ezert kell.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 17. 14:01
Megvan. Igaz Voda, de felhívtam őket, és adtak is egyből.
2020. ápr. 17. 13:33
Rtl mostra szerettem volna regisztrálni. Emailcimem, jelszavamaz elfogagdta, mégsem tudom nézni a sorozatot mert telekommunikációs szolgáltatómtól - gondolom hogy ez a telekom - kapott aktiváló kódot követel.
Nektek ez megvan , Kötelező ?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Brutális hajhullás, de most mitől: pajzsmirigy probléma, vagy gócos fog(ak)?
- Végeztem a sulival, de nem találtam még állást. Regisztráltattam magam a munkaügyiben, de azt nem tudom hogy most akkor van-e tb-m?
- Lejárt a gyesem.Most nem kapok munkanélkülit sem, csak 3 hónap regisztráció után. Akkor most nincs TB -m?
- Hogyan lehet regisztrálni az RTL Most+-ra?