Rövid haj! Most milyen a divat? (tudásbázis)
Azért néztem be ide, mert egy hete vágattam le a hajam, és még mindig szokom. Nem gondoltam volna, hogy a rövid hajjal több baj van, mint a hosszúval.
Elfekszem!Ide-oda formázom, és ráadásul kerenek érzem nagyon a fejem. Plusz a fülbevalókkal variálok, hogy nőiesebbnek érezzem magam.
Már várom, hogy megnőjön!
Most láttam és eszembe jutott, hogy Tatár Csillának is tetszik a rövid haja. Mert nekem ez a rövid haj, bár mivel molett vagyok a kerek fejformámhoz nem mindegy milyen a forma.
Ha beirod a gogliba,hogy rovid haj es nem a webre kattintasz,hanem a kepekre,ott rengeteg felet kidob.Most nekem is rovid hajam van es imadom.Szinte mindig hosszu hajam volt,de az utobbi evekben nem akart noni,toredezett,igy levagattam 2 hete,es nem bantam meg.Nekem elol hosszabb hatul rovid hajam van mot,kicsit olyasmi mint Victoria Beckhemnem mikor amerikaban jart.A szine is olyan.En nagyon szeretem ezt a fazont,mert lehet varialni.Siman,lenyalva is jol nezn ki,hullamosan,hajpanttal hatrafogva...meg meg ezer variacioja van.Ja es a hosszuhaj parti parom is azt mondta hogy ezzel a hajjal sokkal dogosebb vagyok:)
Az arc formatol is fugg.Szerintem akarmi is a divat,olyat ne valassz ami neked nem elonyos.
Tudom, mindnekinek ami jól áll. :))))
..de most nem erre vagyok kiváncsi..
Várok képeket, oldalakat, ahol meg tudnám nézni :)
Köszönöm :)))
További ajánlott fórumok:
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Milyen fomájú szemöldök most a divat?
- Milyen formátumú önéletrajz divat mostanában?
- Milyen szemüvegkeret a divat most?
- Melyik a divatosabb (trendibb)a rövid haj, vagy hosszu?