Milyen fomájú szemöldök most a divat? (beszélgetés)
a divat szerintem most a természetes vastag,ahogy az újságokat látom.Mire végre idén elkezdtem szedetni,mikor máskor lenne a természetes.....?!
De szeretem ahogy most van,nem a divat után kell menni!
Neki már 6 éve van ua a pasija,szal sztem már megszokta.Vagyis most már neki is tetoválva van,de naon sokáig ez a szemcerkás megoldást alkalmazta.
Egy friss kapcsolatnál sztem a pasi tuti világgá rohanna.:o)
:DDDD
Na, ez ultragáz! És ha jobb esetben egy pasi mellett ébred? A faszi megijed és elmenekül?? :DDD
ÁÁÁÁÁÁ!!!
Sajnos nem mindig sikerül ugyanolyanra, és ha magamnak szedem akkor sem lesz olyan szép de nekem a "megközelitőleg" is nagyon bejön.
Attól félek egyszer majd nem nő több és úgy marad ahogy hibásak kiszedtem.- Na azt nem szeretném, ezért általában kozmetikussal csináltatom meg. Ha ő frankón megcsinálja akkor akár úgy is maradhat.Az egyik ismerősömnek is sok évi szedés után nem nőtt többet ami igen az is tök halvány szőke volt így tetováltatnia kellett. Szerintem baromi ronda volt. Én sosem tetováltatnám
szerintem nem a divathoz kell alkalmazkodni, hanem az arcformádhoz. Mert akármilyen divatos is a szemöldök röhejesen fog mutatni ha nem illik az arcfomádhoz.
Nekem egyébként szép vékony és ívelt. Nekem igy tetszik ez áll jól és sz*rok a divatra.
Sztem mindenképpen az íves szemöldök a szép.Ami olyan mint egy csík az szerintem nem szép.Az már arcforma és egyéni döntés hogy kocka vagy kerek az eleje.:)
Tetovált szemöldökre rátérve pedig,nem mindenkinek azért van,mert az trendi.Nekem is az van és imádom.De nekem szükséges volt,mert nekem túl alacsonyan volt az eredeti.:)
Mit értesz "csapott" alatt? Sztem a nem túl vékony, íves a szép, de ez arcformától is függő. Nekem a hagyományos, természetes tetszik, ívesre szedve, a túl vékony meg a tetovált a sztem gáz!
Kérj tanácsot a kozmetikusodtól!
További ajánlott fórumok:
- Melyek a most divatos nevek?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Eddig mindig kiszedtem az egész szemöldökömet. Most vissza szeretném növeszteni, de nem sűrűsödik, összevissza nő. Meddig várjak?