Milyen szemüvegkeret a divat most? (beszélgetés)
Szia
Írtam privit is. Külön lehet venni még lencsét is? Nem húzzák a szájukat az optikában hogy mindent úgy viszel?
Sziasztok!
Én teszveszen vettem 3 szuper divatos keretet, a lánynál aki árulja három -négyezerbe kerülnek a keretek. Egyikbe bele is tetettem a lencsét, nagyon jó kis szemüveg lett. Még most is menő az oldalt vastagabb szárú keret, vagy az örök divat a damilos keret. Tavalyelőtt a Vision Expressben csináltattam szemüt, csak a keret volt tizenhétezer...A Végösszeg negyvenhétezer lett,megfogadtam hogy többet nem csináltatom optikában. Inkább megveszem a lencsét és a keretet is neten, és csiszolási díjért az optikában belerakják.
Én nemrég csináltattam, azt mondta az eladó, hogy az oldalt nyitott keret a divat. Én nem ilyet akartam, mert régi szemüvegesként ragaszkodtam az üveg lencséhez, és azt csak teljes keretbe lehet tenni. Az eladó úgy nézett rám, mintha hülye lennék, de fancsali pofával előadta a teljes kereteket. Elsőre kihúztam egy padlizsánszínű műanyag keretet, ami jól is állt, úgyhogy megszavaztam. Képzeljétek: 28000-ről le volt árazva 10000-re, mert nem divatos! Ezek hülyék! Én viszont jól jártam, és mindenki nagyon megdícsérte.
Csak azt akartam mondani, ne a divattal törődj!