Rosszul vagyok a covid tesztem pozitív lett ma reggel.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Uhh, lázam nekem is nagyon ritkán szokott lenni. Évekig nem volt, de vasárnap volt 38.3, és jött vele pár olyan tünet, ami a legutolsó shubomnál volt, úgymint kettőslátás, egyemsúlyvesztés.
Szerencsére a láz elmúltával ezek is elmúltak.
Háromszor voltam, abból 1 tünetmentesen.
Jobban kell figyelni,,vagy nem is tudom🙃
Mindenkinek jobbulást!
3 évvel ezelőtt a férjem volt hasonló FI-hez, azaz lázas volt, fájtak az ízületei, köhögött.
Akkor még semmit nem adtak, én adtam neki lázcsillapítót, orrcseppet, köptetőt. Kb. 1 hét alatt rendbe jött.
Panna neked is gyors gyógyulást!
Jobbulást!
Én vasárnap voltam nagyon rottyon, lázzal, kettőslátással, szédüléssel. Hétfőn elmentem orvoshoz, hogy írjon már ki 1-2 napra, erre tesztet csinált, ami pozitív lett, közölte, hogy ez nem 1-2 nap, maradjak szépen otthon és feküdtem ki.
A fejem most is fáj, lázam nincs, náthás vagyok. Szóval a fejfájást leszámítva szinte jól vagyok.
A gyerek tegnap volt baromi lázas, de ma már sokkal jobban van. Szóval rajta gyorsabban átment a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Pozitív a tesztem?
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?
- Pozitív lett a tesztem! Biztosan állapotos vagyok?