Rossz lehelet (beszélgetés)
-Kérsz rágót?
-Nem.
-De!
Viccet félretéve.
Mondd el,hogy nem megbántani akarod ,de aggodalomra ad okot ,mert akár a cukorbetegségnek az egyik tünete a rossz lehelet.
Aggódsz érte és ezért hoztad fel.
Bár így is rém kellemetlen szituáció.
Ok.
De amit a kapcsolat elején elfogadsz, az ellen később nem tiltakozhatsz. Emlékszel, mit mondott a nagyi, és ez most szó szerint értendő 😉 Olyan rózsát szagolj, amilyet szakítottál.
Nem,dehogy.
De az ember a kapcsolat elején még nem olyan bátor a másik előtt.
Nézd, lehet, hogy ő nem is érzi magán ezért kényes téma. Ilyenkor vagy megsértődnek az emberek ha közlöd velük vagy megköszönik, hogy felhívtad rá a figyelmét. Nem tudom hogy ő melyik csoportba tartozik.
Kérdezz rá, hogy minden rendben van-e vele? Nem akarod megbántani de ezt tapasztalatod és aggódsz az egészségéért, na meg neki is kellemesebb lenne, ha jó lehelettel létezne.
Tehát ha már aludtatok együtt, nyugodtan megbánthatod? Vagy szerinted akkor már nem bántódik meg?
Párkapcsolatot szeretnél egy olyan emberrel, aki mellett nem lehetsz önmagad? Akinek minden bántó szándék nélkül elmondhatod, hogy haver, nem túl kellemes a leheleted?
Lehet ilyen alapokra építeni, de később csak rosszabb lesz.
Ha már kapcsolatban lennénk,nem lenne gond..
Viszont így az,elejét az,meg nyílván nem is kellemes.
Meglátjuk milyen lesz a második randi.
Igen,arra gondoltam hogy adok egy esélyt még egy randira.
Nem tudok róla,hogy beteg lenne vagy ilyesmi..
Barátai is vannak.
Pl.nekem ha picit megizzadok és picit érződik,mondják is nekem..na nem vészesen izzadok,csak nincs tabu téma.
Lehet nem is veszi észre.
Megkérdezném írásban, hogy jár orvoshoz?
Biztos rákérdez, miért?
És akkor kitalálsz, egy sztorit, pl. munkatársadnak volt ilyen lehelete, amikor aftás volt a mandulája.
Lehet ez nyitott gyomortól is, vagy a nyelvén van lepedék, de az is lehet, tényleg beteg volt.
Ha ezen megsértődik, hát ez
van. Vagy esetleg adsz még egy esélyt következő randira, érzed-e megint?
Egy kapcsolatban nagyon kellemetlen, kiábrándító a szájszag.
Esetleg lehet, nem evett a találkozó előtt, az is okozhatta.
Valóban nem akarom megbántani.
Nincs közös ismi.
Ügye ez elég kényes dolog...
Téged zavar a szag, ami teljesen érhető.
Ő viszont meg fog bántódni ha szól neki, akár tudatában van, hogy büdös a szája, akár nem.
Pl egy vesebetegségtől is lehet szájszaga. De egy sima torokgyulladástól is.
Nincs közös ismerős, aki esetleg rávezethetné?
Köszönöma válaszokat!
Nem is tudom..kedvemet is veszi ez a dolog a további randiktól.Nem tudom,én randik előtt különösen figyelek az ilyen lehelet dologra.
Fogalmam sincs,,valószínűleg olyan kellemetlen ez ,hogy legközelebb (ha így lesz) simán csak megkínálod egy rágóval.
Ha nem kér,,akkor kénytelen leszel megmondani,,szépen egyszerűen nyugodtan.
Lehet:
1. ápolatlan fogak
2. álladnóan gennyes mandula
3. gyomorproblémák, pl. reflux
mindnek más szaga van, de mindet lehet oldani.
Ismertem egy mandulást, kivették neki, onnantól fogva nem volt szaga. Próbáld kiszagolni, melyik eset!
Igaz ez is.De,valamit csak lehet kezdeni ezzel a dologgal.
Bár érdemes volna első randikon erre figyelni.
Régóta megismertem a neten egy kedves férfit.4 hónap beszélgetés után találkoztunk is,elég messze lakik tőlem.
Nagyon szimpatikus személyesen is,csak akadt egy kis gond.
Ahogy találkoztunk és arcpuszit adott,beszélgettünk is,megcsapott az a nagyon kellemetlen lehelete.😐
Hogyan lehetne nem megbántva közölni ezt vele,hogy rágózzon vagy ilyesmi?
További ajánlott fórumok:
- Gyümölcsös lehelet az egy éves kisfiamnál! Mitől?
- Honnan tudhatod, hogy kellemetlen a leheleted?
- A hoodia étvágycsökkentő spraytől nem lesz kellemetlen a leheletem?
- Rossz lehelet
- Hogyan kezeljem a reflux okozta kellemetlen leheletet?
- Hol végeznek Halimeter vizsgálatot, más néven rossz szájszag, lehelet műszeres vizsgálatát Budapesten?