Ropogós sajtos tallér recept


1 kg liszt
1 evőkanál só
1 kávés kanál sütőpor
25dkg reszelt sajt
25dkg margarin
1 nagy doboz tejföl
2-3 tojás
ízlés szerint kömény mag
A Ropogós sajtos tallér elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Majd kis golyócskákat formálva belőle, tallérsütőbe össze nyomjuk és mind a két oldalukat 10-15 másodperc alatt készre sütjük.
Ezt a mennyiséget, jó egy óra alatt lehet kisütni! De, megéri!:)
A tallérsütőt alaposan össze kell nyomni, mert különben vastag marad a tészta és nem sül át rendesen a közepe.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Icus, 2008. dec. 31. 19:06
A ropogós sajtos tallér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.