Ronaldo átigazolt a Juventusba. Vélemény? (beszélgetés)
De a Vb-n ottvan a Portugálban csptban , ma is lessz meccs!
Már még azóta a masikból is lépett!
Nem mondhatnám. Akkor már inkább Iscora, ha ilyen célra választani kellene.
Már a pezsgő után? Persze, hogy kedvesek. Én a pezsgő előtti nyilatkozatokat is olvastam, évek óta. Lefizetni nem hiszem, hogy kell őket, ők se nagyon szegények :)
Engem meg pont nem érdekel, hogy más mit gondol arról, akit/amit én szeretek. Teljesen felesleges ezen kiakadni. Kb mintha azon menne a vita, hogy finom-e a káposzta vagy nem. Ízlésen vitatkozni baromság.
Ő kedveli ,és zokon vette amit írtál.
Én is csúnyákat írnek ha az én kedvencemet bántanák.
Ezért nem értettem kedves Andi személyeskedését. Mertem remélni, mások elfogadják a sajátjuktól eltérő véleményt.
Na ne már.
Van aki szereti, van aki nem. Eddig ezt megbeszéltük normálisán nem kellene beleronditani
Ne légy gonosz. Nyilván valamiben minimum olyan jó, azaz nyilván még nála is jobb, ha mellette Ronaldo egy szerencsétlen :D
Ehhez képest elég kedvesen nyilatkoznak róla a volt csapattársai. Talán lefizette őket? ;)
Mire kellene irigynek lennem? Csak nem rá dörzsölgeted magad esténként, hogy egy ilyen kéretlen picsogást levágtál itt nekem? 😃 😃
mert akkor nem tudja magát ünnepeltetni ha nem ő rugja gólt,
Vannak feminin vonásai, de persze ez nem von le semmit a tudásából.
Azért nem szeretnek vele együtt játszani, mert önző, elvár pl. minden gólpasszt, de ő nem szeret adni. Pedig a foci csapatjáték.
elismerem,hogy kiváló focista,
de attól felmegy az agyvizem,mikor hisztizik mint egy kislány,
Szerintem pezsgőt bontottak a Real Madridban.
Ki a micsa mondja, hogy nézned kell? Hidd el neki sem vágya, hogy a te rusnya irigy képedet bámulja.
Szerencsétlen? Szeretnél te olyan szerencsétlen lenni :D :D
Ha milliárdos lennék, akkor megvenném és kapálhatna egész nap. Nem szeretem szerencsétlent.. Mindegy, hogy hová igazol, csak ne kelljen azt a rusnya fejét néznem. Örömmámorban úsztam, amikor kiestek. Egy túlhájpolt majom.
éppen ő,aki mindig szeret kirakatban lenni,
pedig akinek vaj van a fején ne menjen a napra,
Megesik?!
Szerintem ne essen meg. Főleg az ő anyagi helyzetében és mert "világsztár". Ilyen példát mutat a fiataloknak? És éppen ő?
volt egykis adó problámája de ezzel nincs egyedül a focivilágban ez megesik,
Egyébként nem ő az aki adót csalt és azt nyilatkozta, hogy inkább leüli, de nem fizet?
Ha nem ő és keverem valakivel akkor bocs, de nem vagyok igazán képben foci ügyben.
nekem Cassias,pedig én Barcelona szurkoló vagyok,
"Cristiano olyan, mint a portói. Az idő elteltével egyre finomabb, és jól áll neki a kor." (Fernando Santos portugál kapitány a csapat sztárjáról, Ronaldóról a Marokkó elleni 1-0 után)
Nekem például Buffon a NO1,pedig én Real Madrid szurkoló vagyok.
További ajánlott fórumok: