Romantikus vámpírfilmek - szereted? (beszélgetés)
én imádom a vámpíros filmeket és sorozatokat. Már szinte mindent láttam. :)
a kedvenc sorozataim: vámpírnaplók, True blood
filmek: interjú a vámpírral ,Alkonyat 1-2-3 , Kárhozottak királynője... stb :D
Hú, nekem Eric nagyon bejön és Bill is érzéki férfi :)
Sookie kezdetben engem is megosztott, de a személye "fogott" meg leginkább és nekem direkt tetszik, hogy nem az az uncsi porcelánbaba, akitől mindenki elalél, hanem ő egy természetes szépség, aki mindannyiunkban ott van, tehát ő az a hétköznapi lány, aki valójában nem is olyan hétköznapi :) ahogy a film halad előre, én annál jobban megkedveltem, megszerettem a figuráját.
Akkor küldöm priviben.
A True Blood-ot semmilyen szinten nem szeretem. Nekem Sookie annyira unszimpatikus, a pasik meg annyira csúnyák benne...
Oké, megköszönném!
A Truebloodot nem szereted? (a romantikus részére gondolok:)
Nekem mind a kettő. Mármint a romantikus vonása, amely végigszövi a történetet - nagyon szép, ill. több szereplő is a szívem csücske, nem csak a főszereplők.
Jacob viszont pont nem, mert ő valahogy nagyon erőszakos... :)
Szeretem a vámpíros történeteket és időnként a romatikus történekteket is.
Na de egy elkárhozott örök átokban létező élőholt nekem ne jártszon már szerelmet:))))
A Penge, a Borzalmak városa stb. az az igazi vámpíros történet- számomra!:))))
Én nagyon szeretem a Twilight-ot is, meg a Vámpírnaplókat is, igaz ez utóbbi akciódúsabb, fordulatosabb, néha az ember a fehét kapkodja, annyi minden történik benne, amire abszolút nem lehet számítani. A vér is több benne.
True Blood-ból láttam részeket, de engem idegesít Sookie karaktere, a film meg nem kötött le.
Sziasztok.
Nekem a Twilight könyvben tetszett, de az ász a Vámpírnaplók, igaz, az filmen.
Viszont a Trueblood egyáltalán nem jött be. Se könyvben, sem filmen.
Nekem ez a Twilight nem jött be. Sem a szereplők, sem a történet. Igaz csak az első részt kinlódtam végig...
Anita Blake viszont más. Az nem ilyen nyálas. ezeket a könyveket szeretem. Igaz, az irás stilusa nem túl jó az irónak, de a történetek rendben vannak.
A Twilightban mi tetszik? A romantika vagy a vámpirok?
nem
bővebben: ilyen jellegű filmekkel simán mi lehet engem kergetni a világból
Na, majd ezt is sorra veszem akkor, de most még Trueblood lázban égek...
Egyébként észrevettétek, hogy még a zenéje is hátborzongató?
Ebben akkor hasonlít a Twilight-ra.
S Bill hogy hogy megengedi, hogy Sookie összejöjjön Erikkel??? Vagy van egy olyan rész, ahol annyira összevesznek, hogy szétmennek? Légyszi írd le, mert nagyon érdekel, hogy mi lesz velük.
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Melyek a legjobb romantikus filmek, vígjátékok, illetve horrorfilmek?
- Szeretnék egy igazán romantikus cd-t összeállítani.Ti milyen dalokat ajánlotok?
- Van kedvenc, romantikus zeneszámod? Miért épp az?