Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Római tálban sült sörös csülök recept

Római tálban sült sörös csülök recept

A Római tálban sült sörös csülök hozzávalói:
2 kicsontozott csülök
fél doboz sör (bármilyen, nálunk Dreher nyári limitált kiadása került felhasználásra)

bors
provence-i fűszer
2 hagyma
3 gerezd fokhagyma
4-5 ek ketchup
4-5 ek mustár
rozmaring ág


A Római tálban sült sörös csülök elkészítési módja:
Készítettem egy pácot a hozzávalókból. A hagymákat nagyobb darabokra vágtam, ketchupot, mustárt és a sört összekevertem, ment bele a hagyma és a fokhagyma, jó sok fűszer is. A megmosott csülköket kétfelé vágtam, majd a pácban fél órát pihentettem. A római tálat előző este vízbe áztattam, ebbe öntöttem bele a páclével együtt a csülköket. Előmelegített sütőben 1, 5-2 órán keresztül kellett sütni. Amikor a hús már megpuhult, a fedőt levéve a tetejét megpirítottam.


Kategória: Húsételek receptjei


A római tálban sült sörös csülök elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook