Római tálban sült csülök recept

2 kicsontozott csülök
fél doboz sör
só
bors
provence-i fűszer
2 hagyma
3 gerezd fokhagyma
4-5 ek. ketchup
4-5 ek. mustár
rozmaring ág
A Római tálban sült csülök elkészítési módja:
Készítettem egy pácot a hozzávalókból. A hagymákat nagyobb darabokra vágtam, ketchupot, mustárt és a sört összekevertem, ment bele a hagyma és a fokhagyma, jó sok fűszer is. A megmosott csülköket kétfelé vágtam, majd a pácban fél órát pihentettem. A római tálat előző este vízbe áztattam, ebbe öntöttem bele a páclével együtt a csülköket. Előmelegített sütőben 1, 5-2 órán keresztül kellett sütni. Amikor a hús már megpuhult, a fedőt levéve a tetejét megpirítottam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2016. jan. 6. 13:55
A római tálban sült csülök elkészítési módja és hozzávalói.