Olcsó fordulat valóban. De a butábbja, igénytelenebbje, netán a gyerekek követendő példának vehetik, és ők esetleg igazival próbálnak "feldobni" egy bulit.
Már gyerekként feszengtem (akkor még nem ismertem a szekunder szégyen fogalmát),mikor ilyen eszközökhöz nyúlt a rendező.Értelmetlen,nem vicces kb.mint a cirkuszi bohóc.
Egyetértek. Soha nem tudtam nevetni az ilyen hülye "poén"okon. Ki volt az a marha, aki kitalálta, hogy ételt pocsékoljunk? Akkor is hülyeség, ha pl. hungarocellből és borotvahabból van amit dobálnak.
NAja. Amúgy meg már a 80-as évek óta csinálják és rohadt unalmas, e mellett szükségtelen ez a károkozás. EGyszer végre megehetnék a tortát ha másért nem, legalább a változatosság kedvéért. 😄
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.