Folyton pakolni kell a férjem után. Rém idegesítő. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
én kiváló "megtaláló" vagyok.
ma is megtaláltam a keresett fejlámpát és horgász sapkát!
várnia kellett amíg hazaértem, mert napok óta nem láttam egyiket sem, így nem tudtam fejből hol lehetnek.
persze valami alatt voltak, mint az esetek többségében...
nincs ezzel gond, bőven sok pozitívum van, úgyhogy megtalálok én is mindent pikk pakk 1 szó nélkül.
Nálunk ez úgy volt, hogy kiment a kertbe ásni.
Gondoltam fél óra múlva ránézek, hogy mennyit haladt, és megdicsértem.
Ült a padon,mert sütött a nap, és egy árva lyukat se csinált a nyolcezer forintos vadonatúj ásókájával.
Mire várt fél óráig, talán egy vakondra?
Kerticsap nyitva már, maj locsolni?
Vagy még fagyás lessz?
Nemfagy már az ell....
Kert nálunk úgy volt, hogy: én kivittem több szerszámot. Kicsit félretettem a kapát, hogy valamit gereblyézzek, hát nincs meg a gereblye. Elvittem, mert nem használtad! Jó, hol a metszőolló? Hát még nem végeztél vele, azt hittem, már nem kell.
Menj innen, hozz egy vödör vizet és menj innen.
Majd valahogy még beszéld meg vele, de
De örülj van valki melletted,
Valakinek azsincs, aki utánn pakolni kell, foglyuk úgy fel , , bocs!
És azt megérti?:)
Az én férjem ilyenkor azt mondja, hogy ne kiabálj. Én meg azt, hogy nem kiabálok csak felemeltem a hangot mert nem érted meg!:)
Én elsősorban a kertre gondoltam, minden szerszámot széthagy, minden ott marad utána ahol a kezéből épp kiesett.
Én meg összeszedem.
A háztartásban vagy a takarításban semmit sem segít, de nem is baj, így volt ez a kezdetek óta.
Főzött már életében kétszer is, de egy napomba került, hogy kitakarítsam utána a konyhát.
Jobb ha én csinálom meg az ilyeneket.
De érdekes, a távirányító nem esik ki a kezéből:-DD
Először azt hittem, hogy egy újabb „panaszkodós” fórum lesz a vallomásból. Nem rossz értelemben mondom. Nemrég is volt egy hasonló, hogy a házimunka nincs megbecsülve, anya végez mindent otthon. Csak ott gyerekekről is szó volt.
De itt akkor egészen másról van szó. Ha félóránként kell utána pakolnod, az nagyon rossz jel. Magad is érzed, hogy kényszeres viselkedészavara lehet. Csak ő nem gyűjtöget, hanem rámol.
Nem a munkádra nincs tekintettel. Betegség tünete is lehet. Bár inkább ellenkezőjét hallottam, amikor mániás rendcsináló valaki. Nem vagyok a téma szakértője, de lehet, hogy ez is egy komoly viselkedési zavar.
Helyedben utánajárnék.
Én szó nélkül mindig elpakolok utána.
Nincs abban semmi.
Bizonyos kor után már senki sem változik.
Éppen ez jutott eszembe, nem akartam írni.
Amúgy ezek az emberek lehetnek tök normálisak más vonatkozásban, csak valami beakadt náluk, nem tudják elengedni, tárgyakban élik meg a frusztrációt.
Pár éve egy 50 év körúli ismerős nőről derült ki ilyen.
Valahol irta egy pszichiáter, idősebb korban kezdődve ez lehet korai demencia jelzése is.
Cuki vagy?
Neked meg zoknid van!
Nem tartok semmitől. Miért tartanék? Szólok én, ne félj!
Csak megszokta, hogy anyuci anno mindent elpakolt utána. Én meg nem igazán szeretek mások után takarítani, úgy, hogy előtte már ragyog minden.
Akkor jól beválasztottál, mert egyre idegesítőbb lesz.
Gondolom, valamitől tartasz, azért nem beszéled ezt meg vele olyan módon, hogy örömmel változtasson ezen.
Mióta vagy házas?
Mit hagy elől?
Levetett ruhák, piszkos edény?
Mit gyülyt?
Kényszeres?
(Hagynék számára egy helyet)
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?
- Mit teszel az idegesítő sógornőkkel szemben?
- Ma olvastam egy idegesítő szót: bébibogyó. Mégis mennyire...
- Hétvégi idegesítő semmittevés
- A férjem mostanában folyton a fejemhez vágja, hogy tévedett, hogy azt hitte, hogy megérett az apaságra. 17 hónapos a kicsi.