Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve recept
A Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve hozzávalói:2 főre
5 dkg szendvicskrém (horvát dobozos)
1 kávéskanál dijoni mustár (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál majonéz
3 dkg trappista sajt (reszelve)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
2 db kifli
A Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve elkészítési módja:
A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk. A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk. Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. okt. 7. 20:43
A ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve elkészítési módja és hozzávalói.