Ribizlis mikrós piskóta recept
A Ribizlis mikrós piskóta hozzávalói:3 tojás
4 ek cukor
5 ek liszt
2 ek olaj
1 ek 10 % ecet
1 cs. sütőpor
2 kk szódabikarbóna
25 dkg ribizli
porcukor
A Ribizlis mikrós piskóta elkészítési módja:
A tojásokat felverem, majd belekeverem az összes hozzávalót. Az olajat előzőleg a 2.5 l - es mikrózható edénybe kanalazom, majd belecsurgatom a masszába. Az egészet beleöntöm a formába, majd ráöntöm a ribizlit is. Majd 7 percre 850W-on beteszem a mikróba. Ha kész, a tetejét meghintem porcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. jún. 20. 16:05
A ribizlis mikrós piskóta elkészítési módja és hozzávalói.