Rettegek egész nap (beszélgetés)
Igen, pontosan ez a lényeg,amit itt a végén leírtál.
Túl sok időm van magamra.
Agyalni.
És magam figyelni .
Találtam munkát, remélem tudok dolgozni,mert idegileg elég szarul vagyok .
Kedden kezdek .
Igaz 6 órában egy gyárban de bízok benne emberek között újra visszatér az élet belém.
Lesz miért felkelni.
Lesz célja a napnak.
Nem csak feküdni itthon egyedül nulla ingerrel .
Az alvás nagyon sokat számít. Ha az ember nem alszik eleget, akkor a hangulata sem olyan. Nem mintha rá akarnálak beszélni, de ha kell én beveszek egy negyed altatót hogy el tudjak aludni vagy vissza tudjak aludni az éjszaka közepén, ha felébredek. Még mindig jobb, mint egy nem kellőképpen regenerálódott elme és test a köv. nap. Próbálkozz talán természetes szerekkel vagy agykontrollal, hogy jobban tudj aludni, ha minimális gyógyszert sem szeretnél szedni.
Már nem emlékszem .... dolgozol? HA nem, nem lenne jobb munkát találni? Szerintem az is lehet a gond, hogy nem foglalod le magad, túl sok a szabadidőd, nics célod és nem tudsz mit kezdeni magaddal. Ilyenkor az elme el tud szabadulni és kontrollálja a testet. Ha több dolgod lenne ami lekötne, nem lenne annyi időd agyalni.
Alvás
Tegnap előtt aludtam egész éjjel ami hetek óta nem volt már .
És tegnap jobban voltam jöttem mentem tettem vettem.
Ma éjjel megint 3 óra alvás és semmihez semmi kedvem.
Mi köze lehet ennek az alváshoz?
Annyira nem ...pedig próbálkozom.
Teszek veszek,de nem jó
Pár nap jó volt aztán tegnap ma tiszta ideg vagyok
Köszönöm neked!!!
Ha másért nem,ez a komment miatt keresek szakembert.
Csókollak
Azt hiszem igen
Egész nap halálfèlelem van rajtam
Állandóan
Ma azt mondta a futár holnap behozza a papírokat
Nekem az volt a gondolat hogy én már nem leszek meg ilyenek...
Meg olyan fura minden,mintha nem is én látnám ami történik,vagy a hangom is más, rekedt.
Még a a hangombam is a félelem
Köszönöm
Te is voltál ilyenben?
Ma egész nap mentünk,most értünk haza de ideges vagyok ugyanúgy és a kedvem sem jó 😞
Terápiát szeretnék, gyógyszert nem.
Az baj lehet ?
Igen
Csak rettentően szorongok... elmegyünk ebédelni már most tiszta ideg vagyok hogy menni kell.
Állandóan ideges vagyok.
Remegek reszketek
Ez borzasztó.
Jobb lesz ez valaha ?
Nem.
Ez nem én vagyok.
Kedves FI!
Ma van az a holnap, amikor ígéreted szerint elkezded az új életedet!
- Eddigre már gondolom kibújtál az ágyból. Nyomás lefőzni édesanyádnak a kávét, kinyitni az ablakokat, átszellőztetni a lakást.
- Lehet hozzáfogni akár takarítani is, de rendet pakolni mindenképp. És természetesen reggelit készítened mindkettőtöknek. Mert ugye tudod, hogy ettől kezdve te fogod édesanyád elé tenni a kész ételt, te fogod az ő eddigi munkáját elvégezni, te fogod őt kényeztetni... ugyanolyan szeretettel, gondoskodással, ahogy az elmúlt években, évtizedekben tette ő ugyanezt neked... kezdd el, és csináld!
Tanult tehetetlenség.
Olvass utána.
Nem vagyok szakértője a témának ,lehet neked más a gond ,de egy próbát megér.
B vitamin komplex és a magnezium pótlása sokat segít😊
Amire szükség van még az a csodálatos napsütés.Rengeteg D vitamint gyűjthetünk be általa.😊
Igazad van elszívja az erőm
Holnaptól egész nap menni fogok mindegy hova mindegy minek.de menni fogok amíg annak nem örülök,hogy otthon lehetek !!!!!
Nem
De elolvasom!
További ajánlott fórumok:
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Mitől van, hogy rettegek az otthonomban minden zajtól?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Mellfelvarrás+implantátum: rettegek a hegektől. Kérlek válaszoljatok.
- Orvosfóbiám van. Szó szerint rettegek a rendelőktől, fehér...
- Iskolakezdés - rettegek