Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás - indok (beszélgetés)
7. Sopianae
2012. dec. 14. 14:15
Azóta elköltöztem és egyből megkaptam....
6. Macskanita (válaszként erre: 5. - Sopianae)
2011. júl. 21. 17:00
fasza
:-((((((((((((((((((((
5. Sopianae (válaszként erre: 4. - Macskanita)
2011. júl. 21. 16:55
Az itteni polgármester azt mondta hiába kérvényezem, mert a falunak nincs rá pénze, pedig ezt az állam adja. Amint jó idő lesz elmegyek a megyei önkormányzathoz és bejelentést teszek, mert ez a 2. alkalom, hogy nem kaptam meg az állami támogatást. A másik az a szülésem után járt volna egyszer 20.000 forint. De azt már bebuktam :S
4. Macskanita
2011. júl. 21. 16:49
megkaptad?
3. Sopianae (válaszként erre: 2. - Vikó 26)
2011. febr. 16. 16:43
Köszi
2. Vikó 26
2011. febr. 16. 16:33
Én nem tudom beadni,mert nekünk nem jár,de sógornőm mindig azt írja az ilyen papírokra indoknak,hogy nem várt anyagi kiadásuk adódott,ami mellett nehézkessé vált a havi megélhetésük!
Ezt az ottani gyámhatóságis mondta neki,akihez le kell adni a kérvényt!
1. Sopianae
2011. febr. 16. 16:29
Sziasztok!
Ahhoz, hogy megkapjam az egyszeri gyermekvédelmi támogatást mit kell bírnom indoklásnak?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Rendszeres gyermekvédelmi támogatást ki kaphat?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?