Rendezvényszervezés - merjem vagy ne merjem? (beszélgetés)
Modell Hostess Ögynökség jelképes áron eladó !
Azzal kezdeném, hogy nem azért eladó,mert költséges és nem hoz pénzt, vagy
mert internetes csalás/átverés, hanem mert már három vállalkozás mellé ezzel
túlvállaltam magam és semmi, de semmi időm vele foglalkozni !
Ha valaki (akár ffi,akár nő) jó szervezőkészséggel rendelkezik és ambíciókat
érez rendezvényekre,eseményekre, céges programokra hostesseket közvetíteni és
ezzel foglalkozni, akkor most itt van neki jelképes áron, egy már kialakult
adatbázissal, névértékkel rendelkező, felépített ügynökség, nívós honlappal.
Havi 1millió ft alsó hangon kihozható nyereség !
Ami szükséges hozzá az idő és szervezőkészség !
Ha érdekli, hívjon bátran!
06-70-664-7845
Nagyon sokan végeztek ilyen szakmában de elhelyezkedni nem tudtak eddg.Én is akrtam,de lemontam róla...pedig érdekel, de majd inkább máshogy csinálom ;)
Ha omndjuk a gyakorlat alatt sikerül olyan kapcsolatokra szert tenni ami biztos állást jelent a diploma után, akkor van esélyed, de ahhoz kiemelkedő képességekkel kell csinálni és a tantárgyakat elnézve nem könnyű, de sok szerencsét :D
eszerint megéri - az 'elhivatottságot' pedig neked kell érezned :)
minden szakma csak úgy működik megfelelően, ha szeretettel csinálják, vagyis nem muszájból :)
Sziasztok!
Engem nagyon érdekel a rendezvényszervezés. Imádok szervezkedni, utánajárni, mit, hol, merre, mennyiért stb. Nem tudjátok véletlenül, mennyire lefedett a piacon ez a szakma? Szeretném elkezdeni akár egy fősulin, de nem tudom mennyire érné meg. Anno ismerőseim, akiket nem vettek fel máshova, művelődés- vagy rendezvényszervezőnek mentek (bocsánat, ha valaki konkrétan ilyen szakra akart menni, most én is ezen gondolkodom). Mellékállásként vajon lenne esélyem betörni, ha csak egy kicsit is?
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre?
- Céges rendezvényen alkoholt inni vagy nem inni?
- Kell engedély, ha valahol az utcán, vagy rendezvényen lufit szeretnék hajtogatni?
- Debrecenben keresnék játszóteres vagy játszósarkos éttermet (nem hambist) családi rendezvény miatt. Tudtok segíteni? Köszönöm