Rendes vagyok valakivel, de ő ezt nem viszonozza, sőt leszól érte (beszélgetés)
ez általában igy szokott lenni..
jótét helyébe rosszat várj, úgy legalább nem ér csalódás.
:DDDD
Az nem számít...az számít:tetszik e egy adott kérdés :))
Az segítene a véleményformálásnál, hogy milyen típusú betegségről van szó...
Amúgy a beteg, sérült emberek kicsit másképp reagálnak...pont a betegség miatt kialakult pszichés lelkiállapotuk miatt.
hát...van ilyen velem is...amint jó vagyok...azonnal átvágják a torkom :(
Lehet félnek tőlünk?
igen.. ezzel egyetértek, lehet hogy kínos neki, és ezért nem akarja , hogy segíts!
Lehet hogy szíve szerint elfogadná a segítséget,, de vannak olyan esetek,, amelyek kínosak... és nem férfival akarja megbeszélni!
De ez becsülendő, hogy ilyen figyelemmel vagy iránta!
Szerintem, írd meg neki, ha bármire szüksége van, akkor ott vagy!
És akkor tudni fogja, hogy nem nyüstölöd, csak őszinte segítséget szeretnél nyújtani neki!
:)
Van valaki,akinek egészségügyi problémája van,én próbálnék neki segíteni,de ő elég undok módon válaszol,sőt szó szerint el is küld.Azért nem kell neki vajon a segítség,mert fiú vagyok?(ő lány)
Pedig én egy szóval nem bántottam.Miért lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Ha rendes vagyok az "anyósommal" de ő gyűlöl mit tehetnék még?
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?
- Gyakorló anyuka vagyok, de még mindig nem tudok rendesen félbevágni egy lázcsillapító kúpot!!Ti hogyan csináljátok, hogy ne törjön?
- Ha valakivel Ápolásin vagyok itthon, hivatalosan mennyire vagyok felelős érte?
- Terhes vagyok, rendes mensi mellett?