Rendelkezhet a magzat 12 hetes terhességnél 13 hetesnek megfelelő méretekkel? (tudásbázis kérdés)
Persze,ezen nincs miért aggódnod!Nálunk mind a három gyerkőcöm meghaladta a korát az ultrahang vizsgálatokon.
Bár 4 D Uh- a lányomnál a méretei alapján sokkal nagyobbnak ítélték meg (5000 fölött) ,de 4090-el született.
Egyiknél sem szedtem pedig terhesvitamint.
Legyetek egészségesek! :)
nyugi, egyáltalán nem sok. Na meg persze uh és uh között is van különbség.
Nekem a szülés előtt 2 nappal 4076 g-os babát saccoltak az uh-n, és megszületett a fiam 404 g-al. A barátnőmnek másik kórház, másik uh, 3200g- os babát a szülés napján és éjjel megszületett a lánya 4550g-al.
Persze, nincs ebben semmi rendkívüli. Egyrészt nem lehet abszolút pontosan meghatározni a fogantatás idejét, másrészt egyéni különbségek is adódhatnak végig, a terhesség alatt.
Nálam pl az első vizsgálatnál a szülés várható időpontja 01.16 volt, majd a 12 hetes uh alapján jan12, amikor elmentem 4d-re a méretei szerint jan 10, és végül jan 14. én programozott császárral született meg a baba.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent?
- Mit lehet kezdeni azzal a személlyel, aki nem megfelelő végzettséggel rendelkezik és hibásan dolgozik?