Rémesen unom a párom! (beszélgetés)
Köszi:)
Efölött elsiklott a figyelmem...
Általában kettőn áll a vásár...
De lehet, hogy kodepedens.
De lehet, hogy te is, csak te a domináns verzió vagy.
Megkérdezted tőle miért viselkedik így?
Egy biztos, nem vagytok egymáshoz valók - te uralkodsz, ő pedig a szolga - megvan a szereposztás.
Az egész életetek pokol lesz, valaki egy gerendán lógva végzi előbb-utóbb...
Attól még fáj...
Nálatok is közös megegyezés volt?
Igen, meséltem neki róla. Arról is hogy nyomul, és hogy utolsó lehetőség hogy szembenézzünk a problémáinkkal. Nem történt változás. Szétmentünk.
És nem a fickó személye miatt, hanem mert össze tudta zavarni a fejem, és nem tudtam teljes mértékig figyelmen kívül hagyni az udvarlását. Ez pedig intő jel volt számomra is, hogy hoppáré, rés van a pajzsomon, miértis?
Exel megbeszéltünk, szétváltak útjaink. Beláttuk az ok-okozati összefüggéseket.
Nem engedtem, kapcsolatban voltam. Igazából ő döbbentett rá minket exemmel, hogy baj van a kapcsolatunkkal.
Vikomtocskám maximum passzió, és vígasztalódás lehetne most (nem független, és amúgyis casanova típus:)
Ahogy mondják; "The show must go on" :)
És pár hónap alatt sem vette még be Cécile szívét? :)
Akkor jó!
Veszedelmes viszonyok?
Jó volt, beszélgetős.
Egyik kedvenc regényem egyik szereplője, nagyon édes a karaktere Cécile-nek :)
Kedves vagy :) Remélem jól sikerült a party!
Az egy régi történet, emlék valakiről...
S a tiéd?
Szia!
És aztán tényleg jussak eszedbe :)
Nekem jó volt kicsit itthon, egész héten későn jártam haza. Lassan indulok szűrögetni.
pusz!
Valami nyavaja mindig van..
Aztán csak megleljük amit keresünk és nem kell itt ülnünk ilyesmiről csevegve (nem mintha nem esett ez volna most jól:))
Mindenesetre kellemes pilsenezést a pilisben Cécile!
Jó volt dumálni!
Fene tudja. Ha rendben lett volna ami sajnos nem, akkor szerintem nem lett volna probléma ebből.
Nem irigylésreméltó a helyzetem, hidd el. Hagytak el engem is úgy, hogy nagyon szerelmes voltam, és most sem könnyű. De egyre erősebb és bölcsebb vagyok hogy megkönnyítsem a saját helyzetem. A feleken is múlik, hogy dolgozzák föl a szakítást.
Értem. De akkor előbb utóbb amúgyis vége lett volna gondolom, ha mmenet közben kiderült hogy mégsem ugyanazt akarjátok..
de alényeg, hogy jól vagy, sokan örülnének annak, ha így jöhetnének ki egy kapcsolatból..
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!