Réka torna, minden nap 30 perc, mire elég... (beszélgetés)
Én szűzteát ittam,meg mályva teát ittam.Kapszulát még nem ittam.
Igen hatásos volt ,mert reggel az volt a program,hogy a wc szaladgáltam:)
Köszi!
Szűztea kapszulát szoktatok szedni néha? Én igen, végülis tisztít, és az anyagcserét gyorsítja.
Az egy olyan anyag ami felpörgeti az anyagcserét és a zsírégetést is.Nő a teljesítő képesség.
Nem mertem használni,sokáig hullott a hajam,most már nem és féltem,hogy ilyen fogyi csodaszerek nem használnának túlzottan haj terén nekem.
Én kipróbáltam a Czanik Hardcore aerobicját, de annyira ugri-bugri volt már az eleje is, hogy 18 perc után le kellett vele állnom, mert iszonyatos hányingerem lett. Pedig odafigyeltem arra, hogy a torna előtt 2 órával már semmit se egyek, kiszellőztettem a szobát, hogy a levegő is friss oxigénnel legyen tele, és figyeltem a folyadékbevitelre is. Lehet éppen az volt a baj, hogy szénsavas ásványvizet ittam, nem pedig menteset. De így is már 2 napja izomlázam van a vádlimban. Már bánom, hogy nem jutottam tovább a tornában.
Amúgy ti milyen vizet szoktatok inni? Ásványvíz (mentes, savas, ízesített, enyhe...) vagy sima csapvizet? Vagy szoktatok egyáltalán inni torna közben?
Én Rékára és Czanikra szoktam tornázni.
Rékától minden negvan ezeket válltogatom.Czanik Balázstól a Cap I-et és a Hasburning I-et szoktam.
Régebben jártam futni,de amióta a párom éjjel nappal dolgozik nincs rá lehetőségem.Konditerembe voltam,1x 2 órát.Voltam fél órát futópadon,elipszisen,taposón,popsi erősítön is,de sajna nem volt utána izomlázam:(Illetve volt,de Rékát meg sem közelítette.
Réka banyától viszont minden nap van és annyiszor tornázok rá ahányszor akarok.
De az RR3 elsősorban alakformáló dvd,ezért valamennyire csökkenteni kell a bevitelt,hogy ne vastagodjon az ember,ugyanis ezen nincs ugribugri pulzusemelő rész mint a többi Rékán.
Ja Czanik nagyon jó derékra,és Szandra is jó,csak nagyon monoton,olyan egy kicsit mintha megállna Vele az idő.
Amúgy ti mikre tornáztok? Vagy mit sportoltok (bicikli, futás, konditerem, dvd...)?
Szerintetek a Réka dvd-ktől ég a zsír is, vagy csak izmosít, formál? Én már észrevettem, hogy izmosabb a hasam, de azt a fránya zsírpárnát nem tudom róla eltüntetni. Tapasztalatok, vélemények, tanácsok?
Nekem is szokott fájni, pedig figyelek rá, hogy ne csak a fejemet húzogassam, de szerintem azért fáj, mert az ember akaratlanul is húzogatja a fejét, ezt pedig a nyak nem igazán díjazza.
Amúgy nektek mennek úgy a gyakorlatok, hogy nem kulcsoljátok össze a kezeteket a tarkótokon, hanem csak a fületekhez emelitek? Nekem nem... Úgy túl nehéz, és nehezebben kontrollálom a fejhúzogatásaimat is.
Köszönöm a jó tanácsot! Máris rákeresek ezekre a bizonyos "kódolt" ételekre. Remélem, hogy ezzel már át tudom alakítani az étrendemet, nem kell koplalnom (mert nem is tudok) és a kilók is elkezdenek leszökni rólam.
Olvasva a hozzászólásaitokat, ma én is megcsinálok egy Réka dvd-t. :) Mindenkinek kitartás.
Amúgy ki mennyit akar fogyni és mennyit sikerült már? Nekem legalább 5 kg-tól kellene megszabadulnom, de a BMI kalkulátor szerint 12-től, szóval valahol 8 kg között lenne szerintem az a bizonyos arany középút.
Szia Nálam ez a hasizom erősítés használt az erölködéstől lement azis:)
De vannak kifejezetten gyakorlatok tokára.Pl nyomod a homlokodat és a nyakadat feszíted előre.1 percig így tartod utána elereszed,majd újra kb 20 ismétlés számmal.Felcsavarod a nyelved a szájpadlásodra rajta tartod kissé kinyitod a szád és így mosolyogsz,a kezeddel szorítod vissza a homlokod miközben a fejedet a nyakadat tolod előre.Ezt is 1 percig tartani ,majd 20 ismétlészámmal.
Kinyújtani a nyelvet egészen le az állig,majd az orr hegy felé vezetni,itt méár nem kell visszafelé nyomni a homlokot,tartani és kb 20 ismétlésszámm.
De Réka 20 perc és 30 perc hasizmától való erőlködés le darálta a tokám:)
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek?
- Ha 3 hónapon keresztül minden héten heti 3x (péntek, szombat, vasárnap) 40 percet tornázom és keveset eszem akkor lemegy 12-15 kiló?
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Két hete kezdtem el a fogyit minden nap torna vagy futás fél óra plusz kevesebb kaja vacsi csak gyümölcs. mikor várható látható eredmény?
- Szerintetek Rubint Réka 90 perces Alakreform tornája mennyi kalóriát éget el?
- Valaki részt vett már Rubint Réka 90 perces Alakreform tornáján?