Regisztrált állás keresőin vagyok. Ez nekem hány hónapig jár? Utána ha lejár, hova kell mennem? (tudásbázis)
Voltam bent a munkaügyibe meg mondták szeptember 4én járt le.
Most az önkormányzathoz kell be mennem.
Onnan fogok kapni pénzt.
Kimásolva:
Milyen esetben nem biztosított a megélhetése a rendszeres szociális segélyt igénylő személynek?
Akkor nem biztosított a segélyt igénylő megélhetése, ha a családnak az egy fogyasztási egységre jutó havi jövedelme nem éri el az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 90%-át és az illető nem rendelkezik vagyonnal sem.
Anno mikor munkanélküli után bementem hogy megy ez,akkor ki kellett volna töltenem egy halom papírt,melyben ingatlanról,autóértékről esik szó.Az ott dolgozó hölgy elmondta,sajnos 800ezer Ft feletti értékű autóm sem lehet,és ingatlanom se ahhoz hogy kaphassak önkormányzati segélyt.
Nálunk ez így van,de lehet más önkormányzatnál másképp van.....
Szia!
Köszönőm széppen!
A legutobbi munkahelyemen 5hónapot dolgoztam utána meg szamocát szedtem 1hónapig de az is be volt jelentve.Nem kapttam még semmilyen levelet.
Akkor elöszőr be kell mennem a munka ügyibe,hogy valami papírt adjanak,hogy leadhasam az Önkormányzaton és akkor kapok segélyt?
Maximum 3 hónapig jár.
Majd a lakhelyedhez tartozó önkormányzat abban az esetben tud segíteni,ha közmunkára tud fogni,vagy ha nincs a neveden lakás,ház,vagy 800ezer forintnál nagyobb értékű autó.
Ők a aktívkorúak rendszeres szociális ellátását fogják adni Neked, ha együttműködsz velük, hogy ez meddig jár nem tudom.
Sok sikert, remélem gyorsan találsz állást megadnak!
szia attól függ mennyi ideig dolgoztál, de max.
3 hónap.
De ezt meg kellett kapnod írásban, és a további teendőket is elmondják, de igen a lakhelyed önkormányzatához kell menned. azt hiszem szoc. osztály.
További ajánlott fórumok:
- Teszveszen nem vagyok regisztrálva, kapcsolatba tudok lépni így is az eladóval, hogy vennék tőle?
- Az álláskeresési kiskönyvbe be kell írni, hogy mentem-e munkát keresni? Csak be vagyok regisztrálva.
- Miért nem tud a férjem arra a közösségi oldalra regisztrálni, ahol én már fent vagyok?
- Miért nem tudom az üzeneteimet elolvasni amikor a saját regisztrált nevemmel vagyok itt?
- Gyesen vagyok asztmás gyermekkel, be lehet regisztráltatnom magam a munkanélkülibe?
- Miért nem engedi a Facebook, hogy "Művész" oldalt hozzak létre? Mást sem enged, azt írja nem vagyok jogosult a regisztrációra...