Teszveszen nem vagyok regisztrálva, kapcsolatba tudok lépni így is az eladóval, hogy vennék tőle? (tudásbázis)
Köszönöm, most kaptam meg a választ a teszvesztől. Belinkelem, hátha más is hasznát veszi:)
"Köszönjük levelét!
Az eladók forgalmának növelése és a vásárlási folyamat gyorsabbá, kényelmesebbé tétele érdekében a TeszVesz piacterén lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is.
A piactéren zajló kereskedés biztonsága érdekében a regisztráció nélküli vásárlásokra bizonyos korlátozások vonatkoznak.
A regisztráció nélküli vásárlók:
- nem licitálhatnak, csak fix- vagy villámáron vásárolhatnak,
- egyszerre maximum 50 000 Ft értékben vásárolhatnak,
- egy kosárral maximum három eladótól vásárolhatnak,
- egy eladótól maximum öt terméket vásárolhatnak,
- olyan aukción nem vásárolhatnak, ahol öt vagy több, a minimálárat elérő licit van,
- az aukció zárását megelőző órában nem vásárolhatnak.
Fontos, hogy a regisztráció nélküli vásárlók nem készíthetnek értékelést a tranzakciókról, az eladók számára azonban továbbra is kötelező az értékelés elkészítése.
Ezeket a felhasználókat nem lehet kizárni a fixáras és villámáras aukciókról, azonban a fentiek értelmében licitálni nem tudnak a hagyományos aukciókon.
Megértését köszönjük!"
miért nem próbálod meg?
a tapasztalatot nem veheti el tőled senki
Ez nekem új, hogy regisztráció nélkül lehet vásárolni. Én teszvesz-en és vaterán is regisztrálva vagyok, most kipróbáltam bejelentkezés nélkül a teszveszt, még azt sem engedte, hogy aukciófigyelőre tegyek egy kiszemelt árut, azonnal a felhasználónevem kérte, és azt hogy jelentkezzek be, vagy regisztráljak.
De a lényeg, hogy a topikindítónak válaszoljak: ha nem ütöd le az árut, nem tudhatod meg az eladó adatait. De miért nem regisztrálsz?
Fix vagy villámáras terméket most már regisztrálás nélkül is meg lehet vásárolni.
Újítottak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Licitáltam egy aukciós oldalon, nyertem. Az eladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert időközben fel lett függesztve. Mi a teendő?
- Mi kell ahhoz, hogy regisztrált élettársi kapcsolatban éljünk?