Air fryer receptek kezdőknek (beszélgetés)
Na akkor hajrá nekünk , jó lesz az! Belejövünk!
Igen, gazdaságosabb, mert a sima sütőm 2400 w, az air fryer 1500 W. És ha még kisebbek is az adagok , gyorsabban készülnek , friss és olajmentes.
Ja, nem ilyen a gépem, de megnézem Szokyt, szerintem mindenből lehet tanulni, ötletet meríteni.
Köszönöm az ötletet! Rá is keresek!
Ezért mondtam, hogy nem könnyű így tanácsolni. Az enyémben pl. nem kell forgatni.
Nem könnyű így, hogy nem tudjuk milyen géped van. Nekem Cosori Dual Blaze. Sokkal rövidebb idő alatt sül meg benne minden, mint a sütőben.
Ha ilyened van Szoky konyháját ajánlom a youtube-on, tőle mindent megtanulhatsz, nagyon profin bánik vele.
Jó sütőm volt, mégis életem egyik legjobb döntése volt az airfryer.
Ha bírod a keresőbe, rengeteg recept van.
Amit a sima sütőben megtudsz sütni, itt is megtudod, csak hamarabb.
Nem kell előmelegíteni a sütőt.
Van benne rács, de én nem használom.
Nekem nem s még a süti alja rendesen.
Minden olyan edény használható ami rendes sütőben is.
Nekem pont méretes jénaim van, meg szilikonos papír, mindent abban csinálok.
Vagy csak simán beleteszem a kosárba.
Örülök a fórumnak. Nemrég vettünk, kaptunk hozzá használati útmutatót, de receptötleteket nem. Úgyhogy csak kísérletezünk. :)
A kozossegi oldalon van ilyen csopi Freddy, majd meghivlak!
Nem adtak hozzá semmi használati utasítást?
Kedves Hoxa tagok! A készülékek bemutatása mellé lécci írjatok tippeket, praktikákat, recepteket. De. nem tudtam, hogy félidőben meg kell fordítani az ételt...vagy lehet használni szilikon formákat, stb.
Mikor jössz haza látogatóba? Kérek szépen egyet itthon nem látok ilyet!
Viccet félretéve jó kis készülék, ennyiPénzért tudjon is mindent!
Nem tudok sokat angolul, de majd a fiam fordít.
Cosori duál blaze 6,4-es.
Mindenfélét, piskótát, kavartat, maffint, leveles, keltkalács.
160-fok 20-25 perc.
Van rajta sütiprogram.
Ha nem tudsz angolul, nem szükséges, mert képek is vannak rajta.
Az enyém Boscare, és a gépen rajta vannak a receptek, csak megnyomod a gombot, amit éppen sütni akarsz.
Milyen sütiket . h.ogyan , hány fokon és hány percig?
Nekem egy éve van, imádom.
Süteményt csak abban sütök.
Meg azért mást is.
Ez a legfontosabb, amit leírtál. Eleinte mi is gondolkoztunk rajta, sőt, a kedvenc műszaki boltunkban is azt mondták, hogy olyan, mint a légkeveréses sütő, ne vegyünk, de nem olyan. Igen, a sütőt elő kell melegíteni, ez sokkal jobb. A fagyasztott pékárut, hurkát-kolbászt is ebben sütöm. Én nagyon szeretem, a fiaméknak is azt vettünk most ajándékba. Anyósom egyedül maradt, apósom meghalt október 12-én egy hónappal a 86. születésnapja előtt, és neki is a hétvégén akarunk venni egy ilyen sütőt, mert neki szerintem sokkal gazdaságosabb lesz.
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Belépek facebookon noportokba...bár nem szeretek facebookozni. Olvastam neten olyan recepteket, hogy kuktában(!!) előfőzik az ételt, aztán air fryerban fejezik be! Na neee mááá!
A facebookon is van több csoport, ahol recepteket, tapasztalatokat osztanak meg egymással. Érdemes több ilyenbe jelentkezned, és amelyikben jól érzed magad, abban benne maradnod. A GastroHobbinak van egy háromkötetes air fryer receptkönyve, azt eléggé dicsérik, hozzáférhető és egyszerű alapanyagokból készíthető ételek vannak benne. Ha rákeresel az oldalukra, ott meg lehet rendelni, külön-külön, vagy mindegyiket egyszerre.
Szerintem nem olyan mint a sütő. Én legtöbbször mirelit dolgokat sütök ki benne, ha a gyerekek lebetegszenek, és hirtelen kell előkapni valamit. De nagyon finomra süti a lazac szeleteket, és rozé kacsamellet (kisebb fajtát) sem sikerült még sehogy máshogy olyan tökéletesre sütnöm, mint ezzel. Szóval nekem receptjeim nincsenek, de olajban sütni és panírozni már előtte sem voltam hajlandó (nem eü. megfontolásból, hanem mert nem szeretem csinálni), a mirelitet előtte a sütőben sütöttem meg, ebben sokkal gyorsabban megvan, és sokkal jobban hasonlít az olajdban sütött változathoz.
Ez nem a reklám helye, de én rendeltem az interneten egy könyvet, amiben 200 recept van. Illetve az interneten is nagyon sok recept van, sok-sok videóval.
A tudománya valóban olyan mint a sütőé, csak nem kell előmelegíteni. 1 perc alatt eléri a kívánt hőmérsékletet, amikor kikapcsoljuk sokkal előbb kihűl mint a sütő. Energiatakarékosabb. Én azért vettem mert legtöbbször nagyon kis mennyiségeket készítek, erre nagyon előnyös.
Ugyanezt megteheted a youtube-on is. Amelyik tetszik, tedd könyvjelzőbe. Én is raktam könyvjelzőbe onnan rengeteg receptet. ételt, kenyeret, desszertet, mindent ami érdekel. Sőt, több csatornára fel is iratkoztam, kapom az értesítést ha valamelyik új receptet prezentál.
Köszönöm, ki fogom próbálni ezeket a recepteket!
Mi Bewello-t vettünk, meglátjuk beválik-e?
További ajánlott fórumok: