Régi, olcsó autók közül milyen típusú a legmegbízhatóbb? (tudásbázis)
Tényleg ezek alapján a hozzászólások alapján akarsz autót venni?
Itt a Suzuki fikázók közhelyeket sorolnak, de fogalmuk nincs róla, miről beszélnek. Mások keverik az olasz autók hibáját a franciákéval, van ami csak ok nélkül rossz, vicc az egész!
Fél millióért biztonság? Az sajna nem ott kezdődik és nem is a 600 ezres tojoda a megbízható autó.
Nézd az ár-érték arányt és hogy mi tetszik! Aztán húzhatsz egy zsákbamacskát! :D
HA a műszaki-zöldkártya összevonását bevezetik, az nem csak a 10 évesnél idősebb autókra lesz igaz, hanem mindre!
Nekem ezt már kész tényként adták elő, aztán kiderült, hogy még csak tervezik...
Ezzel vitatkoznék, pl. a 93as Suzik, még nem abból a sz*r 1.5ös lemezből készültek, mint a mostaniak.
Miénk elég jól bírja a strapát (kopp-kopp), 1.3as és sikerült klímásan beszerezni anno 2 éve 400ezerért.
A kaszni is ép volt.
Francia autót már nem vennék, állítólag azokban az elektronika shit.
lehet, hogy egy kicsit sokat eszik a peugeot, de annyira biztonságos!!!!!
a másik meg az, hogy valószínű, hogy jövőre a 10 év feletti autókat évente kell majd vinni műszaki vizsgára----ezért szeretném lecserélni én is az autómat fiatalabbra.
tényleg nem könnyű választani....
Nekem egy Fiat Puntom van. 8 éves 175 e.km van benne.
Most 5. 3-at, télen 5, 8 körül fogyaszt. .
Én nagyon szeretem.
hááááááááát.
lehet, hogy olcsó, és olcsó az alkatrész is,de olyan rossz is.
A húgom és az anyukám azzal szenvedtek egy életre szóló balesetet....
ÉN A HELYEDBEN NEM VENNÉK SUZUKI SWIFTET.
Még akkor sem, ha az lenne az első autóm.
Nekem egy 107-es peugeot-om van. lassan 10 éves lesz, az igaz, hogy nem szervó kormányos, de nagyon szeretem ezt az autót, és szinte alig volt még baja. jönni-menni nagyon jó!!!
Francia autót ne vegyél, Fordot se, mert sokat eszik.
Seatot se, mert azok sem jók.
A német autók jók, de az Opel kivételével drágák; maradt még Ázsia, azok is jók, de azokhoz meg az alkatrész nem olcsó (kivéve talán a Suzukit).
Mi nemrég vettünk autót (fél éve), Daewoot, nem tudom, mennyi idős, 10-12 körül van, Opeltől vásároltuk, garanciával, eddig semmi baja nem volt, a fogyasztásával sincs baj. Nem volt fél millió.
Szüleimnek is az van, eggyel idősebb, mint a miénk; ők az első tulajok, annak sincs semmi baja.
Egyébként az se mindegy, dízelt veszel-e, vagy benzinest...
Hát akkor hajrá, nem lesz könnyű választani :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt? Kinek melyik volt a leghitelesebb?
- Melyik a legmegbízhatóbb levelezőrendszer?
- Melyik babakocsik a legmegbízhatóbbak?
- Tatabányán melyik a legmegbízhatóbb nőgyógyász?
- Biztonsági övet utólag is be lehet építtetni a régi típusú autókba (hátulra)?
- Milyen típusú autók Villám McQueen és Sally a Verdák című rajzfilmben?