Reggelre mindíg eldugul a kisfiam orra, mitől? (beszélgetés)
Vizsgáltasd ki a gyermeket minnél hamarabb!
Csak orvos tud konkrét diagnózist,mi csak találgatunk,azzal jobb nem lessz.
Rengeteg allergi teszt van,különböző tartósító szereket is kimutatja.Nyáron a kicsit étel és tartósítósz. all.vizsgálatra akarom elvinni.
Az orrpolip az szerintem nappal is előfordulhat.
A egyébként a reflux betegségben szenvedőknek a nyálkahártyáját a feljövő sav,megmarhatja,akár az orrban is.Ilyenkor köhögés,rekedtség,torokfájás lehetséges.Még a tüdőbe is hirtelen légvételkor
lemehet.Ott is gyull. okozhat.
talán alergia?ki kellene vizsgáltatni,mert ha az,még időbe kell kezelni.A penészgomba is okozhat ilyesmi tünetet,az pedig bárhol,bármikor megtalálható.Pl:szekrény mögött,de az ágynemű tartóban,vagy ágyneműkben(ami ritkábban van használva)de nem láthatók.Egyébként a poratkák is
okoznak sok betegséget,a nedves helyet szeretik,főleg amikor alszunk,és a nyálkahártyáinkból táplálkoznak,ill.az izzadmányainkból.Nem vagyok orvos így csak amit hallottam és olvastam csak azt írom.Allergia asztmás a két fiam,a padlószőnyeget ki kelett iktatni a szobából,mondván a legtöbb poratka található meg benne.(a nagyobbik fiamnál volt).
A kisebbik penészgombára allergiás,a hajópadlótól felvizesedett a vadonat új franciaágy,így betonozás és parkettázás után ki kelett az ágyat is cserélni,mert jöttek a köhögési rohamok.Ma már a gyogyszerrel mind kettő gyereknél nagyon ritkán dugul el az orra roham is ritkán van.Egyébként az immunrendszerük is gyengébbek.Bocs a prédikációért.
Ha nagy a szoba, nem tudja pepárásítani a párológtató.
Nekem is ez a bajom.
Én jól kiszellőztetem a szobát este, egy vízes fürdőlepedőt terítek a radiátorra, és a párológtatót is bekapcsolom.
Lehet, hogy csak elkapott egy kis náthát.
Orrspray?
További ajánlott fórumok:
- 3 és fél éves kisfiam még mindig szopik....
- 4 hónapos kisfiam még mindig hasfájós
- Két éves kisfiam mindig csak köröket rajzol.Mit jelenthet?
- Kethetes kisfiam egyik szeme reggelre mindig beragad, mit tegyek?
- Mi ilyenkor a teendő? 6 éves kisfiamnak ma reggelre előbújt a csontfoga, viszont egy fogacskája sem mozog.
- 11, 5 hós kisfiam tegnap este hányt többször, reggelre meg lázas lett. Ez lehet az influenza tünete?