Reggelente furcsa "álom" gyötör. Miért van ez? (tudásbázis)
Egy időben szokásom volt, hogy hajnali 3-4kor felébredtem, teljesen frissen, neteztem tv-ztem aztán úgy 7-8 körül elkapott "nem jó" fáradtság és feküdtem vissza, félálomban aludtam
Egészen más volt mint a normális alvás
Álmodtam össze-vissza minden jót és rosszat, "furcsa" érzések mentek át rajtam, ilyet ugyan nem mint a topikbeli
Egész más a napközbeni alvás mint, a normális éjjeli
Régebben gyakran álmodtam, hogy valamit néznék, de nem tudom kinyitni a szemem. Mintha le lenne ragasztva, és próbálkozok, de nem sikerül.
Aztán mindig arra ébredtem, hogy a szememre süt a nap. És már ébredeztem volna, csak a napsütés miatt nem tudtam kinyitni a szemem, olyan erős volt...
Amióta megszületett a fiam, nem nagyon fordul elő, hogy napfényes időben aludjak, így ez az álom is elmúlt...:)
A ferjem altalaban koran megy dolgozni. En felkelek hozza, de utana vissza alszom. Volt egy idoszak, hogy minden egyes nap azt almodtam, hogy a ferjem visszajon, de en nem tudok felkelni, megszolalni vagy megmozdulni. Nagyon valosagosnak tunt es nagyon rossz erzes volt.
Aztan csak elmultak ezek az almaim. Az okat nem tudom, de elhiszem, hogy zavar.
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Nagyon megijesztett, amikor "álmomban" nem sikerült kinyitni a szemem, mintha odaragadt volna.
Még egyszer köszönöm! :)
Egyetértek a 6. hozzászólással.
Próbáljad ki: ne szunyókálj, hanem kelj fel, és csinálj valamit, ha mást nem, olvass. Ha képes vagy az olvasnivalóra figyelni, akkor minden OK. Ha nem, az azt jelenti, hogy a gondjaid miatt nem tudsz pihenni.
De semmiképp ne adj esélyt a félálomban érkező idióta "filmeknek".
További ajánlott fórumok:
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Mikor szoktál kelni reggelente?
- Gyermeked reggelente - ébresztés nélkül - kb. hány órakor ébred meg? És mennyi idős?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?
- Furcsa álmom volt... ért valaki álomfejtéshez?