Reggel friss, dél felé barna arcszín. Mitől van ez? (beszélgetés)
Attól függ, nekem pl nem bír mindent a bőröm ami zsíros. Olajos lemosó pl jó neki, de némelyik szérum már nem, eltömíti a pórusokat.
Én használom a C-vitamint de utána megy mindig az SPF 50.
Egyszerűen elindul a vérkeringésed.
Nekem rozaceam van, szóval sokat vagyok vörös. Barna meg soha nem leszek, mert kerülöm a napot, mint egy vámpír.
ha nem pörgök-forgok, hanem úgy alszok, mint egy hulla, tök fehéren ébredek. És ha ráérősen teszek mindent, pár óra, amíg visszatér "a színem". Nem nagy varázslat, csak lassú vérnyomás, fekvés...
Ha rosszul alszom, ki sem feheredek rendesen, és ha kapkodossn kell elkészülni, akár ki is pirosodok hirtelen.
Ez tök normális. Az lenne a fura, ha alva még ébren minden tevékenységnél ugyanúgy néznel ki. Nem egy viaszbaba vagy, hanem egy élő ember.
Sziasztok!
Alapból nem vagyok világos bőrű.
Rendszeresen tisztítom az arcomat, megvan a napi rutin.
Vérképem rendben.
Reggel szép friss, mondhatni világos az arcszínem. Nem alapozózom, se púder semmi, mégis egy - két óra múlva "bebarnul", fénylik (zsíros a bőröm eleve), mintha sápadt lennék. Nagyon zavaró, mitől van ez? A testem, nyakam világosabb és annyira el üt ez a két szín.
Mit tanácsoltok lehet, hogy nem jó a tisztítás?
További ajánlott fórumok:
- Fáradtan ébredtél ma reggel?
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- Szerintetek a reggel lefőzött és megmaradt zöld teát meg lehet inni este vagy mindig frisset kell főzni?
- Mitől lehet, hogy barnáztam reggel és mégis pozitív lett a tesztem?
- Betöltött 26. héten járok.Reggel 2X volt barnás-pirosas pici pecsételés. Lehet stressztől?
- A szolárium felerősíti a májfoltot, vagy egyenletesebbé teszi az arcszínt?