Reflux okozhat émelygést, hányingert? (tudásbázis kérdés)
Viszont, gondolom, éjszaka vagy fekvő helyzetben, és a refluxnak ilyenkor könnyebb a dolga.
Tényleg, miért nem mész el orvoshoz?
Miért van szinte minden fórumban vita, kioktatás?
-vagy nevezze mindenki, annak, aminek akarja.
ez nem szurka-piszka,mondtuk menjen orvoshoz,
de hát,hisztizik ahelyett hogy menne,
majd viszik,akkor nem hisztizik,
Nekem eperefluxom van,erre nincs gyógyszer.Igen, van hányingerem,maró torokkaparás,főleg éjjel,ha fekszem.
Napal ritkábban.
Az eddigi összes fórumodban azon nyavajogsz,hogy szédülsz hányingered van.
Itt meg hisztizel,ha azt mondják ez nem normális állapot,menj orvoshoz.
De tudod mit,csak szenvedj tovább,ha neked az jó.
A stílusodon még lenne mit javítani,mert a te agysejtedből sincs több kettőnél.
Jajaj! Nem is gondoltam volna, hogy ez kiosztós fórum!
De legyen. Egy, nem tudom hol olvastatok olyat, hogy nem megyek orvoshoz. Kettő, nem is olyan biztos, hogy az a leghelyesebb döntés, hogy orvoshoz rohanunk. Három, tulajdonképpen ezek szerint mindenhova és mindnekinek ezt tudjátok csak írni, hogy menj orvoshoz és kérdést sem tudtok értelmezni ajhh :/
Ahh engem untat ez ilyen és ehhez hasonló egysíkú két agysejtes emberek "társasága", ide vissza sem nézek többet, olvasgassátok magatokat, és csillogtassátok nagy tudásotokat, brillírozásra fel! :D Ha már máshol nem tudtok érvényesülni. Szomorú 😢
Hajrá, szép napokat!
A reflux okozhat bal oldali mellkas fájdalmat??
Nekem van ijen.
Köszönöm! Máskor nem fogok reagálni.
"Reflux okozhat émelygést, hányingert?" - IGEN
ilyen stilussal,itt nagyon hamar kiosztanak,
magadtól is lehetne annyi gógyid,hogy orvoshoz menj,
Legközelebb akkor írj ki fórumot, ha lehet hozzád szólni!
Tanórán érzed magad?!:(( k.h.
Amaunet köszönöm :) De nem ilyen és hasonló tanácsokért indítottam a fórumot. Csupán egy kérdést tettem fel, amire valójában Te feleslegesen is válaszoltál, mert kihangsúlyoztam, hogy CSAK EZ az egy tünet.
Jó egészséget kívánok!
Szia!
Nálam elmúltak ezek az éjszakai felébredések arra, hogy marja a torkom a sav.
Elmondtam a panaszom a doktornőmnek és kaptam egy Apo-Famotidin nevű gyógyszert. Ez segített.
De lehet az is, hogy azóta kerülöm a szénsavas italokat és keveset eszem egyszerre.
Szerintem a gyomrodban alapból sok a sav. Menni kéne orvoshoz, nehogy fekély legyen belőle.
Sziasztok!
Van olyan tapasztalatotok esetleg, hogy csak az émelygés vagy akár erős hányinger a tünete az ismert refluxotoknak? Éjjel 2kor gyakran felkelek erős hányingerre és közel egy órát szenvedek vele. Akkor is ha csak este 5-6 körül ettem utoljára és nem is zsírosat.