Okozhat a zöld tea hányingert esetleg hányást? (tudásbázis)
én közel 14 éve iszom. Ízesítetlenül. Napi szinten, akár 1, 1,5l is, mikor mennyihez van kedvem, néha egyáltalán nem iszom, bár ezek az időszakok a rövidebbek. Nincs tőle gondom, és ha este iszom akkor is rendesen alszom. Ha nem iszom hiányzik egy idő után. :)
Szerintem próbálj több fajtát, vagy ugyan ezt főzd gyengébbre.
Én személy szerint a leveleset preferálom.
Ha, érzékeny vagy rá akkor nincs mit tenni. Hagy abba.
Egyébként érzékenység bármire, bármikor kialakulhat az életed során. Nekem mostanság a magvakra van , eddig csak a földi mogyorótól kaptam hasfájást, mostanra mindenféle magtól. :( Pedig nagyon szerettem őket.
Ezért abba hagytam a fogyasztását és elmúlt a hasfájásom.
Félre értés ne essék, nem napi szinten fogyasztottam, csak havi 1x , 2x max. És akkor sem sokat.
Igen, főleg, ha utálod az ízét, ahogy én is:-((
Én is éreztem már hasonlót. ha éhgyomorra fogyasztottam.
nálam nem jellemző, minden nap fogyasztom
Én és a férjem mindennap zöld teát iszunk l,5-l,5 litert fejenként, de sohasem okozott hányást vagy hányingert, pedig már nem vagyunk fiatalok. Hozzá kell tennem még azt, hogy az eredeti kinai zöld teát fogyasztjuk. Az a biztos, a többit hamisithatják is.
Naponta kb.1 litert iszom belőle.Csak ha éhgyomorra iszom olyankor van hányingerem tőle.
Én is iszom, naponta akár 2 litert is megiszok belőle, de semmi bajom tőle.
legalább 5 éve iszom zöldteát, reggel akár este, simán alszom tőle, és nem okoz semmi problémát. Én azért iszom, mert elég teás vagyok, viszont a fekete tea vesekövet okozhat, ha sokat iszom, a gyümölcs tea meg savas..
Nekem nem okozott semmi problémát
Nekem a fejem fájt töle, de kegyetlenül:( és meghajtott minden alkalommal:( pedig filteres volt.
Én többször próbáltam többfélét és sajnos mindig hányingerem lett tőle.
Nekem nem okoz hányingert, viszont gyakran kell tőle kiswécére járni, mivel vízhajtó hatása van. Tulajdonképpen ebben rejlik a fogyasztó hatása. Vagyis nem fogyaszt, csak a vizet hajtja ki az emberből amit ha pótol, ugyanott van.
megszokas dolga,lehet tul eros volt
Igen!
Én éhgyomorra abszolút nem bírom, hányingerem lesz tőle.
Én zöld teát iszom már 2 éve,de nincs hányingerem tőle.
Talán, lehet. Azt is hallottam, igaz régebben hogy éhgyomorra sem szabad inni :(
Én a Nestea zöld teájától voltam egyszer nagyon szarul, hányingerem volt elég erőteljesen.
Engem meghajt.
Igen számít a fajta, az eredeti dobozos a legjobb.
A filteres nagyon light-os, ha meg tovább hagyod, sztem nem jó íze lesz.
Én ilyet még nem hallottam.
Nekem nem okoz egyáltalán. Én imádom az illatát, a zamatát, az ízét.
Esetleg számíthat a fajtája? Milyen zöld teát iszol? Én azt tapasztaltam, hogy általában a filteresek kevésbé jók, kicsit papírízűek, enyhébb a zamatuk.
Nekem is mindig hányingerem van a zöld teától, de nem lehet attól, hogy méregtelenít?
Csak ha allergiás vagy rá... Egyébként nem.
okozhat e a zöld tea hányingert esetleg hányást?
További ajánlott fórumok: