Receptek (beszélgetős fórum)
Kedves Hoxa!
Csak kérdezni szeretném, nem lehetne megoldani, hogy a tagok által felrakott receptekhez is tudjunk egy-egy fórumot = hozzászólást csatolni, mint a vallomásokhoz? Többször előfordul, hogy kérdésünk lenne a recepttel kapcsolatban, vagy éppen egyéb hozzászólás.
Ezt a fórumot nem biztos, hogy figyeli a receptet kiíró, felrakó tagunk.
Tegnap eszembe jutott Lávli sajtos húsgombóva.
Este megcsináltam, igaz currysen.
Valami mennyei. 👌😋
Alessandro!
A szódás kenyér receptedet mentettem. Legközelebb, ha sütök, kipróbálom így egyben sütve, nem pedig kerek lepénykéket szaggatva.
Köszi igyekszem minden nap felirnivegy olcsó keves hozzávalóból álló receptet és megosztom veled.
A klubban is van valami számodra egy recept olvasd el most ha lehet.
Köszi
Persze az is fontos, hogy olcso legyen. Termékeknél gyakaran a marka miatt fizetunk tobbet, holott nem biztos jobb a masiknal, amelyik olcsobb.
Varom a tovabbi receptjeidet, sok sikert az irashoz és jo éjszakat :))
Szia köszi finom én is szeretem nagyon.
Örülök neki,hogy holnap megcsinálod.
Igyekszem olyan recepteket feltölteni a receptes könyvemböl ami nem nehéz és még egy kezdő is könnyen eltudja késziteni és még olcsók is mert csak pár hozzávaló kell hozzájuk.🙂
Kaporfőzelék recept
Gratulalok a receptedhez. Kapor a kedvenc fuszerem, mivel nem nehéz a recept, holnap el is készitem. Mindig olvasom a receptjeidet, mert kezdok szamara is érthetoek, mint én, nem a nehezen elkészitheto kategoriak, ezért barki megcsinalhatja. Ajanlom masoknak is.
Nézegettem, de nem tudtam hogy melyik jó és melyik töri össze a járólapot.
Holnap ha hazamegyek meg nézem. Köszönöm! 😁
Hali!
Lett?
Sziasztok!
Pihe-puha bevált ishler receptje van valakinek?
Figyelj!
Olyan dolgokat kaptál Tőle, amit kevés embertől.
Mindig megmaradnak ezek Benned. :)
Ne sírj, hogy vége lett. Mosolyogj, hogy megtörtént! :)
Ő jó helyen van. Ez a barátság ennyi földi időre volt megírva. ;)
Mióta Lávli elment azóta ma néztem rá először a receptekre.
Kár volt 🤢🤮
"Addig, hogy vaj-liszt-tej, eddig oké. A sajtot a tejfölbe kavarom bele, és úgy forralom össze a többivel. Ha nem sajt, akkor zúzott fokhagyma"
A sajtnak és teffölnek nincs szüksége forralásra, csak veszítenek az állagukon, ízükön akkor.
A már elkészült besamelbe, elzárt láng után keverjük mindkettőt, a besamel melegében gyönyörűen megolvadt a sajt, DE nyúlós marad, a tejföl pedig krémesebbé teszi a mártást.
A fokhagymát, vagy kapormártás esetén az apróra vágott kaprot, én a vajas rántásba teszem átforgatni pár percre, utána engedem fel a forró tejjel. Sokkal intenzívebb lesz az íz.
Persze ezek csak az én tippjeim és szokásaim, ahány ház, annyi konyha :)
Addig, hogy vaj-liszt-tej, eddig oké. A sajtot a tejfölbe kavarom bele, és úgy forralom össze a többivel. Ha nem sajt, akkor zúzott fokhagyma.
De ezt csak sültek mellé mártásként készítem, olyankor általában petrezselymes bulgur, vagy pirított tarhonya a köret.
Ha sajtos tészta, akkor: a főtt tésztát átforgatom pici olajon, sózom, és a tejfölben elkavart sajtot együtt öntöm rá, és úgy sütöm össze.
Reggel hazajöttem és megcsináltam.
Isteni finom lett!
Nagyon szépen köszönöm!
Rendszeresített lesz! 🥰
Most jutott eszembe, hogy a fokhagyma mártást is tejfölös besamellel csinálom :)))
Finom azzal is a tészta, de a levesben főtt hús mellé az igazi 😄