Tefal actifry olajsütő kipróbált és saját receptek (beszélgetős fórum)
Kedves Mindenki! Most vettem egy Klarstein vitair swing forrólevegős fritőzt. Sajnos receptek nélkül érkezett. Ha esetleg valaki....
tedes@freemail.hu
előre is köszi
Kedves Mindenki!
Látom elég régiek a hozzászólások, így csak remélni merem, hogy valaki olvassa, és segít nekem.
Lentebb olvastam, hogy e-mail címre küldtök recepteket. Nagyon boldog lennék, ha velem is megosztanátok.
E-mail címem: kovesieva71@gmail.com
Szia én most kaptam egy készüléket, nem új, de akitől kaptam nem használta csak kétszer, így semmilyen útmutató sincs hozzá. Megírnád, hogy a sült krumplit hány percig kell benne sütni?
Receptes könyvet én is hálás köszönettel fogadnék: nemesmari70@gmail.com
Sziasztok.
Szeretnék kérni recepteket az actifry-hez.
A sült krumpli nagyon finom benne, de szeretnék egyéb ételeket is készíteni benne, de sehol nem találok hozza receptet.
Olvastam a hozza szolasokban hogy van receptkönyvben.
Kérem hogy isszák ok meg velem.
E-mail cím: reszegi71@gmail.com
Előre is köszönöm.
Szép napot.
Üdv: Ibolya
Sziasztok! Beállok a tudatlanok sorába😀. Kaptam egy légkeveréses Tefal olajsütőt, de gőzöm sincs mit kezdjek vele. Persze nincs benne használati utasítás;?, esetleg egy-két alap recept. Olvasom itt is hogy mindenki recepteket szeretne, én is 😀. Ha valakinek van, léci küldjön néhányat, legalább had próbáljam ki! Köszönöm!
edit.graczer54@gmail.com
Valakinek lenne esetleg receptkönyve? Nagyon szeretnék én is. Küldene nekem valaki? Email cím: kolbert58@citromail.hu
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok
Nem találok sehol magyar receptkonyvet.
Akinek van lecsó küldje el nekem is.
Köszönöm 😊
xendruxt@gmail.com
Kérnék én is egy receptfüzetet :-)
Próbálgatom a gépet, nekem nagyon bejön.Csirkecomb 30perc alatt ropogósra sült(szépen átsült), burgonya, steak...szuper a gép.
Várom a recept öleteket
powernikolett@gmail.com
Igaz, neked DeLonghi van, de ugyanúgy működnek, itt kérdezném: nektek nem édes a sültkrumpli? Próbáltam sárga, sütnivalót tepsiben, sütőben, édes volt. Egy szomszéd szerint a sárga nagyon érzékeny, nem kell megfagynia, elég "megfáznia" és édessé válik. Tegnap próbáltam nem sárga krumplit (fajtáját nem tudom) már a DeLongi-ban, ugyanúgy édes lett. Ez annyiból "érdekes" krumpli volt, hogy hiába mostam és áztattam, gyakorlatilag nem engedett keményítőt, szinte teljesen tiszta volt a leöntött víz, máskor meg sima mosóskor is "tejes" a víz.
Nem tudom eldönteni, a kevés olajban sütés velejárója (olvastam, hogy más az íze a krumplinak, mint olajban sütve), vagy a krumpli lehetett a "baj"?
Üdv!
Esetleg ez magyarul?
Üdv!
Valaki tudna nekem is segíteni a receptek beszerzésében?
Köszönöm
Sziasztok! Nem tudom jár e ide még vki, de ha igen a kérdésem a következő lenne:
van vkinek tapasztalata, véleménye Tefal FZ701015 Actifry Timer hőségkeveréses olajsütővel vagy hasonló olajsütőkkel kapcsolatosan? Jó/ nem jó? Miket lehet benne finoman elkészíteni?
köszi
Nem tudjátok véletlen, hogy a ActiFry 2 in 1 típushoz hol lehet új tálat venni? A nagyot.
A közepén a kicsúcsosodó rész a használat közben megolvadt és azóta nem tudom használni. Garancia természetesen nincs rá :(
Sziasztok!
Én is kérnék recepteket, ha van valakinek. Egyébként van olyan étel amelyiknél ki kell venni a középső keverőt?
email címem: prog@koroskabel.hu
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam én is egy ilyen készüléket, így engem is érdekelnének azok a receptek. Nagyon hálás lennék érte, ha elküldenéd. E-mail címem: izabellaboti@gmail.com.
Köszönöm szépen!