Reagálás esküvői meghívóra (beszélgetős fórum)
Akkor pl. tesód is felhívhatná, megköszönné a meghívást, és megkérdezné, hogy "a párjainkat is meghívtátok?"
Aztán erre majdcsak reagál valamit az unokatesód. (És legalább nem Neked kell konfrontálódni.)
borítékon címzés: én és a testvérem
belül a sablonos szöveg: kedves családunk és barátaink!
... velünk osztoznál...
ennyi
Drágám hidd el, biztos a párodat is meghívták, hiszen ha tényleg babát vártok ez nem is történhet másként. Én is babát várok és tudom milyen érzékeny ilyenkor az ember. Én is mindenen felkapom a vizet, pedig nem is értem miért teszem.
Lehet, hogy tényleg nem tudják a párod nevét és ezért nem írták rá a meghívóra.
Miért nem hívod fel az unokatesódat és beszélitek meg a dolgot?
És ha kerek perec megmondja, hogy a párodra nem kiváncsi (amit mondjuk kétlek), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy nem mész el.
Én a helyedben ezt tenném, és elmennék abba a lagziba és jól érezném magam.
Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hűséget fogad.
Legyenek hát tanúi ezen eseményeke, s jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket.
Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját
Kb ez szokott szerepelni egy esküvő meghívóban. Ha postán küldik, akkor meg a borítékot egy személy nevére címzik.
szia, én vagyok a fórumindító
én is pont erre gondoltam, mert ha tegyük fel csak címzési okokból szerepel rajta egy név, attól még belül bele írhatták volna, hogy pontosan kiket várnak
Noh, akkor csak-csak mennél cshájé :D
Tedd félre a sérelmeket és menjetek el, akkor legalább nem eszed magad. Persze, majd mint kismama ketten mentek a babával apuka nélkül, nem? Jóhogy a pároddal mennél...
Lehet, hogy az ember a személyes sérelmeit másként éli meg. Viszont nekem is az a véleményem, hogy két alternatívából megszületett a 'nem megyünk' döntés.
Mert ugye van a NEM, akkor meg minden mindegy (telefon vagy távirat, aztán szevasz) és van az igen, akkor meg intézni kell a szabit, max telefonálni egyet, hogy mi újs, kicsit dumálni és a beszélgetés keretein belül szóba hozni, hogy miként gondolták a meghívást, mert ugye ketten mennének.
Pl...
Én nem gondolnám, hogy csak azért, hogy gonoszkodjanak és véletlenül se legyen ott a párod, ezzel pedig rosszat tegyenek neked.
Komolyan mondom, h ezért vannak bajok a családi eseményekkel. Mindig berág valaki. Egyszerűen gondolom már a hajuk égnek áll...nem lehet mindenkinek jót tenni.
Oké! Akkor viszont nem értem min húztad fel magad. És szerintem egyértelmű, hogy a párodat is meghívták. És ha jóban vagytok miért olyan bonyolult felhívni az unokatesódat, váltani vele egy-két szót? Hol tart a készülődés? Esetleg szükségük van-e valami segítségre? Vagy akár azt is megkérdezhetnék, hogy ugye a párodra is gondoltak?
Csak tudod azért nem értem mi a bajod, mert ti már eldöntöttétek, hogy nem mentek. Akkor nem mindegy, hogy kit hívtak meg, mikor küldték el a meghívót?
Komolyan mondom nem értem min idegesedtél be ennyire?