Rántott pacal recept
A Rántott pacal hozzávalói:1 kg pacal
3 tojás
15 dkg zsemlmemorzsa
10 dkg liszt
só
bors
babérlevél
kakukfű
vöröshagyma
olaj
2-3 zuzott fokhagyma gerezd
A Rántott pacal elkészítési módja:
A pacalt nagyon sok víben jól átmossuk, és vöröshagyma,babérlevél,só és annyi víz hogy jól ellepje 3-4 órahosszáig lassú tüzön puhára főzzük. Át mossuk, és tenyérnyi darabokra vágjuk fokhamával, kakukfüvel borssal megszorjuk szokásos modon bepanirozzuk, és kisütjük olajban. Hagymás, vagy majorannás krumplival tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. máj. 2. 21:00
A rántott pacal elkészítési módja és hozzávalói.