Rántott camambert makarónival recept


2 db kerek camambert sajt,
só,
1 tojás,
liszt,
morzsa.
Köretnek fél cs. makaróni,
1 kis tejföl,
fokhagyma,
petrezselyem,
olíva.
A Rántott camambert makarónival elkészítési módja:
A tésztát megfőztem. A sajtot kettévágtam, majd bepaníroztam, pici olajon gyorsan megsütöttem. Elég, ha a panír megsül, és nem kell úsznia az olajban. A sajt így is, úgy is megolvad, mire kész. A tejfölt összekevertem kis sóval, fokhagymával, olívával és az apróra vágott petrezselyemmel. Ezt a tésztára tettem és lazán átforgattam.
Tányérokra szedtem a tésztát és a sajttal tálaltam. Kb. 25-30 perc alatt elkészül.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. júl. 16. 09:38
A rántott camambert makarónival elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.