Randim lesz szombaton, és fehér vagyok....hogy kaphatnék egy kis színt addig? (tudásbázis kérdés)
ha ügyesen sminkelsz, nem lesz feltűnő a fehér bőröd, sőt, még előnyödre is válhat!
esetleg próbálkozhatnál egy minimális barnítót tartalmazó hidratáló krémmel (van már többféle is ilyen), ezek 2-3 nap alatt már adnak egy minimális, természetesenek ható színt az arcbőrödnek
Ha fehér bőrrel is elhívott a srác randizni, akkor tökéletes vagy neki így is, nem menj el szoliba!
Egyébként nemrég egy brit lány a szolitól rákos lett, mikor megtudta, már csak napokat jósoltak neki... Azóta meg is halt...
Amúgy ha csak az arcod szeretnéd kicsit élettel telibbnek látni/láttatni, akkor vegyél egy sötétebb alapozót, én ezt használom. A MaxFactor márkából vettem a 113-as soft sable árnyalatot, a hófehér bőrömből gyönyörű egészséges színt varázsol - és nem tűnik maszknak. Az arcomra még egy picit teszek, olyan, mint az arcpír. (Persze csak nagyon véknyan kenem be vele magam.) Vagy használok csak simán barack színű arcpírt. Gyönyörű angyalkát varázsol egy hófehér bőrűből az enyhe barack színű arcpír.
Szerintem minden nap ne menj,bar nalam is volt hogy voltam 2x egymas utan.
Es ha elmennel ugy hogy ma+szerda+pentek es kozbe onbarnito-bar en nem szeretem.
minden nap szolárium? fehér bőrrel? na neeeeeeeeeeeeee
fehéren miért nem vagy jó???
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?
- Vajon dolgoznom kell szombaton? Aug 21 helyett aug 29-én, ha csak aug 24-től vagyok állományban?