Randi egy fürdőben? (beszélgetés)
Örülök, hogy tetszik valami! :D
Amúgy most nagyon jó idő van/volt :D
Mondjuk ha esne egy 20 cm hó, akkor még gönyörűbb lehet a libegőzés. ;)
nem tudtalak követni...
amúgy sztem egy randi izgalmassága csak igen kis mértékben függ a helyszíntől/programtól. nekem volt már izgalmas randim egy kocsiban (nem kell rosszra gondolni, zenét hallgattunk, mellesleg néma csöndben:)), és biztos lehet untakozni az Eiffel-torony tetején is...
:)
miért, olyan pasira vágysz, akinek csak a tested kell?
és komolyan unalmasnak gondolod magad? mert sztem kevés unalmas ember van, csak mindenki más típusú férfinak izgi ;)
Az első randevúmat két és fél évvel ezelőtt Verdi Requiemjére időzítettük...
Még ma is tart :)
nincs baj a sétával, de mindig mindenkivel? :D
nos azt hiszem velem van a baj, nyugtassatok meg kérlek, hogy így van!!! :D
szerintem sablonos a mozi, séta, pizza... blabla... valóban sablonos, de ez van? :D első randin nem mehetünk hegyet mászni, ugye? :D vagy végülis mehetünk is, de eleinte tényleg normálisak a sima programok? nem uncsik és laposak? mert sajna én így érzem és ezzel már el is megy a kedvem az egésztől. :(
..hm... azt mondod? ... akkor ne is próbálkozzam ezügyben? ... akkor marad a könyvtár vagy a színház, ott csendben kell maradni, és akkor talán nem derül ki....
;DDD
tudod, ez is ízlés dolga.
én nem szívesen mennék elsőre strandra/fürdőbe, nem azért, mert szégyellem a testem, nem azért, mert én vagyok a titokzatos "végzet asszonya" (a párocskám előtt sem jellemez ez:)), hanem mert sztem akkor _nem_annak_van_ott_a_helye. nem azért megyek, h engem méregessenek, vagy h én vizslassam a pasit (ami elkerülhetetlen lenne), hanem h ismerkedjek, beszélgessek.
én így érzem.
... szerintem ez a titokzatosság kicsit túl van misztifikálva, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy. Én szeretem megmondani mindig mit gondolok, mit érzek, mit szeretnék, miről mi a véleményem... és szeretem, ha a másik is ilyen. Mert ebből lehet elindulni, építkezni... Számomra időpazarlás lenne, hogy kitalálgassam, hogy mit gondol valaki, vagy mi van amögött, amit éppen mond...
Ha valaki aktív életet él, úgy gondolom, mindig van annyi izgalom, és érdekesség (= titokzatosság?) a másikban, ami fenntartja az érzelmi kapcsolatot.... persze csak gondolom... szőkén és naívan...;)
... én ki nem állhattam régen a fürdőket, az egyik barátom volt fürdőmániás, hetente 3-szor, 4-szer ment... aztán néha én is, aztán már egyedül is... megszerettem.
A titokzatosság nem a bikinitől van... hm... különben is nekem egész fürdőrucim van, akkor én még elég titokzatos vagyok... asszem... :))))
További ajánlott fórumok:
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- A leszedett csempéket újra lehet rakni a fürdőben?
- Tegnap voltunk Tapolcán a fürdőben,és csodálkozva...
- Mozaik a fürdőben...
- Centi nagyságú fekete mozgó fonalszerű élősködők a fürdőben! mi lehet az? hogy lehet kiírtani?
- Dagály fürdőben voltatok mostanában? Milyen?