Centi nagyságú fekete mozgó fonalszerű élősködők a fürdőben! mi lehet az? hogy lehet kiírtani? (beszélgetés)
Telenyomtam már hipóval a lefolyót és az a baj hogy bénn van a vízvezeték beszerelve. ez az egész atetőtéri fürdőben van. Lent nem találkoztam hasonlóval.
A savat holnap kipróbálom, és ed van az a drót amivel kipucolják. Ha nem tűnik el tuti hívok valami szakembert, mert frászt kapok, a kis fekete izéktől.
Köszönöma válaszokat!
ezek az állatok a nedvességre jönnek. nincs köze a tisztasághoz. bár úgy lenne :)
ki kell takarítani a lefolyót, hogy ne szeressék annyira az eldugult részeket, ahol megreked a nedvesség, víz stb. plusz én lesósavaznám az egészet. ha a hipó nem ölte meg őket :S bár helyettük jönnek újak és újabbak szerintem.
nekünk a két év alatt összesen volt 2 db. de nem akarom tudni, hogy van-e még :S:S igaz én rendszeresen domestozom a lefolyót, meg évente, félévente kitakarítjuk is (amennyire lehet szétszereljük, igaz ezt párom szokta csinálni), amikor már érezzük, hogy lassabban folyik le a víz...
Elég dúrván hangzik számomra, hogy ilyet találok, mert tisztántartom a fürdőt. Még a fördő közepén lévő kis rácson, vagy nemtom minek nevezik, ilyen kis fonalszerű mozgő valamik jönnek ki. Minimálisan eldugult a lefolyó és ha zuhanyzok akkor a vízzel együtt feljönnek.
Volt már valakinek hasonló? miylen tisztítószert vegyek hozzá? eddig hipóval próbáltam eltűntetni, de a lyukból is elakarom tüntetni.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- 1 éves a kisfiam. Pelenkázás közben vettem észre, hogy a kukiján, ha feljebb húzom a bőrt, 1 borsó nagyságú fehér valami van. Mi lehet ez?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Szülés 100ezres nagyságú hálapénz nélkül....vajon lehetséges ez ma?
- Mivel védjem ki az óvodába, hogy ne kapjon el a gyerek élősködöket.(tetű stb)