Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rakott zölborsó recept

Rakott zölborsó recept

A Rakott zölborsó hozzávalói:
50 dkg darált hús
4 db tojás
35 dkg zölborsó 2 zsemle

bors pici piros paprika
1o dkg reszhelt sajt fél vöröshagyma


A Rakott zölborsó elkészítési módja:
3 db tojást keményre főzünk és félre tesszük. A darált húsból és zsemléből fasirtot készitünk a szokásos modon/fokhagyma nélkül/ egy jenait jól kizsirozunk, a fasirt felét bele fektetjük, rá helyezzük a zöldborsót és evőkanálal mélyedéseket /fészkeket/ vájunk bele és ide tesszük a megfőtt tojásokat félbe vágunk hosszába a sárgájával lefelé, erre ráhelyezzük a megmaradt húst elsimitjuk, és bőven meg szorjuk reszelt sajtal.majd 40-50 percig szép lassan megsütjük és tálaljuk.

A zöldborsót ha friss akkor kicsit elő főzzük, de a fagyasztottat és a konzervet nem kell.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rakott zölborsó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook