Rakott puding recept


2 cs. pudingpor főzős /kétféle ízű legyen/
1 cs. gesztenyemassza /rummal és cukorral izesitett/
25 dkg Rama margarin
1 cs mazsola
kb. 2 cs babapiskóta
rum és tej
A Rakott puding elkészítési módja:
- Egyik fajta pudingot a rajta előírtak szerint sűrűre főzzük a tejjel. Egy csatos tortaformába beleöntjük. - Rumos tejben megáztatjuk a babapiskótát és a kihűlt puding tetejét befedjük vele. - Gesztenyemasszát kikeverjük a ráma margarinnal és beletesszük a rumba megáztatott mazsolát és a babapiskóta tetejére kenjük. - Majd a gesztenyemassza tetejét befedjük a rumos tejben megáztatott babapiskótával. - Előírásnak megfelelően sűrűre főzzük a tejjel a másik fajta pudingot és ráöntjük a babapiskótás rétegre.
Jól lehűtve tálaljuk. Tejszínhabot lehet tálaláskor a tetejére nyomni.
Jó étvágyat kivánok ! Üdv Kiss Lászlóné
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kissne1021, 2009. jan. 6. 09:05
A rakott puding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.